background img
banner
banner

Παλούμπης και Τσάτσαρης έδωσαν το σύνθημα

ΝΕΑΡΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

Ο Αναστάσης Παλούμπης που γρήγορα αξιολογήθηκε με τις καίριες και σωστές αποφάσεις του για να αγωνίζεται τώρα στην Γ΄ Εθνική, ήταν αυτός που έδωσε την ώθηση και την παρόρμηση από την περιοχή μας, για να ξεκινήσουν κι άλλοι νέοι το παράδειγμά του.

Η διαιτησία στο νομό μας μειονεκτεί αριθμητικά, γεγονός που εμποδίζει την ΕΠΣ Αχαΐας σε μια καλή κατανομή στον ορισμό των διαιτητών κάθε Σαββατοκύριακο.
Αναγκάζεται να προγραμματίζει πρωινά και βραδινά παιχνίδια, επαναλήψεις των ίδιων ρέφερι σε αγώνες του διήμερου, ακόμα και της ίδιας μέρας, όταν ένας διαιτητής για παράδειγμα διευθύνει παιχνίδι Κυριακή πρωί, αλλά και απόγευμα.

Το πρόβλημα μεγεθύνεται στους αγώνες μπαράζ, εκεί που παίζεται η άνοδος και η παραμονή και λογικά θα πρέπει να έχουμε ταυτόχρονη έναρξη των αγώνων.
Μόνο με την παρουσία νέων διαιτητών στον ποδοσφαιρικό χώρο της περιοχής μας, θα προσφερθούν λύσεις σε ένα πρόβλημα που τα δυο τελευταία χρόνια μοιάζει αξεπέραστο.

Ο 15χρονος Γιώργος Τσάτσαρης το νέο «αίμα» της διαιτησίας

Από τους τελευταίους που πήγαν και ολοκλήρωσαν την σχολή διαιτητών, είναι ο 15χρονος Αιγιώτης Γιώργος Τσάτσαρης.

Μαθητής Λυκείου ακόμα, έδειξε αποφασιστικότητα να εισέλθει σε έναν δύσκολο χώρο που απαιτεί ώριμη και ταχύτατη σκέψη, σοβαρότητα και μακριά από τις επιρροές σε πρόσωπα και χρώματα σωματείων.

Έχει τις γνώσεις και τις αρετές, απομένει να πάρει τις πρώτες του εμπειρίες και τις σωστές κατευθύνσεις από την Επιτροπή Διαιτησίας, που διαθέτει καλούς και αναγνωρισμένους εκπαιδευτές.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr