background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ματαιώνεται μέχρι νεωτέρας η 3η Γενική Συνέλευση

ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

No money no funny. Τίποτα δεν προέκυψε από την τελευταία 2η Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου και η προσωρινή διοίκηση θεώρησε καλύτερο να περιμένει κάποια επίσημη πρόταση να ορίσει την επόμενη Συνέλευση. Δεν ισχύει λοιπόν η σημερινή ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί για μια 3η μελανόλευκη συγκέντρωση, εφ’ όσον οι ενδιαφερόμενοι που είχαν παρουσιαστεί κρατούν αποστάσεις.

Στο σκοτάδι παραμένει ο Παναιγιάλειος

Το μεγάλο χρέος και το ενδεχόμενο να το φορτωθεί κάποιος που θα αναλάβει τον Παναιγιάλειο ύστερα από το νέο αυστηρό νόμο με τα χρέη και το ιδιοκτησιακό καθεστώς, διατηρούν σε αρνητική στάση αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά και αγωνιστικά την ομάδα.

Το χρέος στον ερασιτέχνη Παναιγιάλειο τρέχει σχεδόν με 500.000 ευρώ, ποιος μπορεί να τα διαθέσει για να έχει σίγουρα το κεφάλι του ήσυχο και να πάει στα περαιτέρω έξοδα της ομάδας;
Ποιος επιχειρηματίας μπορεί να μπει μπροστινός σε έναν Σύλλογο, ρισκάροντας μπλοκάρισμα στους τραπεζικούς του λογαριασμούς;

Συναντήσεις χωρίς αποτέλεσμα

Υπάρχουν άνθρωποι από την περιοχή μας, φίλοι της ομάδας, που αναζητούν μια λύση για να σταματήσει ο κατήφορος του Παναιγιάλειου. Όμως η πρόσκληση ενδιαφέροντος εξακολουθεί να παραμένει χωρίς ενδιαφερόμενους.

Πολλές κουβέντες στις Συνελεύσεις, προτάσεις που μπορεί να στέκονται λίγο, αλλά και άλλες που πέφτουν στο κενό. Παράλληλα κάποια σενάρια που μπορεί να περιέχουν αισιόδοξα μηνύματα, είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν, αφού θα πρέπει να εμπλακούν και να συνεργαστούν με μεράκι και εμπιστοσύνη πολλά άτομα. Κι όπου λαλούν πολλοί …κοκόροι αργεί να ξημερώσει.

Η προσωρινή διοίκηση περιμένει πρόταση στο email της ομάδας

Ο γενικός γραμματέας του Παναιγιάλειου Γιώργος Μπάστας ξεκαθάρισε στην Γενική Συνέλευση ότι μόνο από στο επίσημο email της ομάδας θα χαρακτηριστεί σοβαρή κάποια πρόταση από ενδιαφερόμενο για τη διοίκηση του Παναιγιάλειου.

Από την πλευρά τους οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι δεν είχαν στη διάθεσή τους τα ακριβή στοιχεία της ομάδας για να κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο. Βέβαια όσο προχωρά κανείς στο …μελανόλευκο βάθος του Συλλόγου, τόσο απομακρύνεται το ενδιαφέρον του.

Υπάρχει λύση με δυναμική;

Μόνο όταν συγκεντρωθούν επιφανείς επιχειρηματίες και αποφασίσουν να σχηματίσουν από κοινού μια διοίκηση, ρυθμίζοντας παράλληλα και τα χρέη, μόνο τότε μπορεί να σωθεί το σωματείο Παναιγιάλειος.

Σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να αγκαλιαστεί η προσπάθεια από τον κόσμο, τους χορηγούς, τους διαφημιζόμενους.
Διαφορετικά ο Παναιγιάλειος θα παραμείνει έρμαιο των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, αφού το κόστος στις μικρές κατηγορίες μπορεί εύκολα ή δύσκολα να συγκεντρωθεί.

Τι θα περιμένουμε μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου και τι μετά;

Η προσωρινή διοίκηση έχει ημερομηνία …λήξης στις 6 Σεπτεμβρίου. Υπάρχει λοιπόν ένα περιθώριο 2.5 μηνών για να πραγματοποιηθεί μια διοικητική αλλαγή, πριν παραδοθεί η σφραγίδα του Παναιγιάλειου στο Πρωτοδικείο.

Κι αν δεν προκύψει κάτι άλλο στο μελανόλευκο ΔΣ, τι περιμένουμε από τις 7 Σεπτεμβρίου;
Θα εξακολουθήσουν να ενδιαφέρονται τα μέλη της προσωρινής διοίκησης να παραμείνουν στο πόστο τους και με ποιες προοπτικές;


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr