background img
banner
banner

Παραλίγο… παρανάλωμα στα Νικολέικα | ΦΩΤΟ

Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΑΠΕΣΩΒΗΣΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΠΟΣΕΙΔΩΝ»

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 10.30 το βράδυ της Κυριακής στην παραλία Νικολεΐκων κοντά στο πρώην ξενοδοχείο «Ποσειδών». Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου που κατάφερε να περιορίσει τις φλόγες.

Η φωτιά ξέσπασε σε καλάμια τα οποία και κατέκαψε ενώ κάηκε και ένα πεύκο. Στο σημείο έσπευσε και υδροφόρα του δήμου ώστε να ενισχύσει το έργο της Πυροσβεστικής. Όπως φαίνεται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής πρόλαβαν τη φωτιά πριν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ωστόσο το σημείο θα παρακολουθείται όλη τη νύχτα για να αποκλειστεί ο κίνδυνος αναζωπύρωσης.

Από τη πρώτη στιγμή στο σημείο βρίσκονται ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας πύραρχος Βασίλης Μαρτζάκλης, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Αιγιαλείας Βασίλης Ροδόπουλος και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας δήμου Αιγιαλείας Δημήτρης Φιλιππάτος, ενώ άμεσα βρέθηκε στο σημείο και ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr