background img
banner
banner

Πολύχρωμο σκηνικό πολιτισμού και ψυχαγωγίας!

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024 ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Μετά το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος», το οποίο ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή 30 Ιουνίου, ακολουθεί το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής και το Διεθνές Φεστιβάλ Μοντέρνου Σύγχρονου Χορού, του Συλλόγου «Ίωνες». Βήμα δίνεται στις θεατρικές ομάδες της περιοχής, ενώ την τιμητική του έχει και φέτος ο εμβληματικός χορός του Αρχαίου Θεάτρου Αιγείρας που θα φιλοξενήσει σπουδαίες εκδηλώσεις. Έμφαση δίνεται στα θεάματα για παιδιά που κάθε χρόνο τυγχάνουν πολύ μεγάλης ανταπόκρισης γεμίζοντας το υπαίθριο θέατρο «Γιώργος Παππάς».

Τον Ιούλιο στο πρόγραμμα δεσπόζουν οι συναυλίες των Κωστή Μαραβέγια στο «Γ. Παππάς» και Φωτεινής Παπαδοπούλου στην Ακράτα στις 25 του μήνα.
Επίσης, στις 28 Ιουλίου αναμένεται η θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους», ενώ τη Δευτέρα 29 του μήνα επίκειται η μουσική συναυλία του Πάνου Βλάχου στο λιμάνι του Αιγίου.

«Παρέλαση» κορυφαίων ονομάτων τον Αύγουστο

Τον Αύγουστο μεταξύ άλλων το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη θεατρική παράσταση «Κατά φαντασίαν ασθενής» την Παρασκευή 2 Αυγούστου, ενώ την ίδια μέρα στο «Μάτι» της Άκολης θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη. Μία ημέρα μετά αναμένεται η συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο λιμάνι του Αιγίου, ενώ την Κυριακή 4 Αυγούστου τα βλέμματα στρέφονται στην συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στο Αρχαίο Θέατρο Αιγίρας. Η θεατρική παράσταση «Άμλετ» έρχεται στο υπαίθριο θέατρο Γιώργος Παππάς τη Δευτέρα 5 Αυγούστου και την επομένη, ο Νίκος Πορτοκάλογλου δίνει συναυλία στο λιμάνι του Αιγίου.

Στις 9 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Γιώτας Νέγκα στο λιμάνι Αιγίου και στις 11 του μήνα η Βιολέτα Ικάρη θα τραγουδήσει στο Διακοπτό.
Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου θα γίνει συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Αιγίου. Τέλος από την Παρασκευή 23 έως το Σάββατο 31 Αυγούστου πραγματοποιούνται τα «Οινοξένεια» με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr