background img
banner
banner

Προσλήψεις 10 ατόμων στην Αιγιάλεια από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα προχωρήσει σε πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 14 ατόμων εργατοτεχνικού προσωπικού Υ.Ε Δακοκτονίας, στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας 4 άτομα θα απασχοληθούν στο δήμο Πατρέων και 10 άτομα στο δήμο Αιγιαλείας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, με ηλεκτρονικό τρόπο προς τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] ή [email protected] και κατ’ εξαίρεση ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας

Π.Ε Αχαΐας – Ν.Ε.Ο Πατρών Αθηνών 156 Πάτρα ΤΚ 26443 προς την αρμόδια υπάλληλο ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΤΡΑΒΑ ( τηλ. επικοινωνίας : 2613613703).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο κατάστημα της υπηρεσίας (Ταχ. Δνση Ν.Ε.Ο Πατρών Αθηνών 156 Πάτρα ΤΚ 26443) .

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2024 ΕΔΩ


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr