background img
banner
banner

Στο τουρνουά του Προμηθέα η αναπτυξιακή ομάδα του Κεραυνού

Πριν από λίγες ημέρες η αναπτυξιακή ομάδα (γεννημένοι 2010-2011) της Ακαδημίας του Κεραυνού Αιγίου πήραν μέρος στο τουρνουά του Προμηθέα στο Καστελόκαμπο και είχαν την ευκαιρία να να δούν, να ζήσουν, να μάθουν και να περάσουν όμορφες μπασκετικές στιγμές. Συναγωνίστηκαν ομάδες με μακρά ιστορία στις Ακαδημίες όπως είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης και ο Κερκυραϊκός.

Αυτές οι στιγμές θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη των μικρών αθλητών για μεγάλο διάστημα και θα τους δώσουν κίνητρο για να συνεχίσουν με μεγαλύτερη όρεξη και αγάπη το αγαπημένο τους άθλημα …..

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ, τόσο στην ομάδα του ΠΡΟΜΗΘΕΑ για την πρόσκληση , όσο και στην “ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΑΕ” και “ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ” για την προσφορά τους τόσο σε κορινθιακή σταφίδα, όσο και σε γλυκό ροδοζάχαρη , που αντάλλαξαν οι αθλητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ μας στους αθλητές και μέλη της αποστολής τόσο του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ όσο και του ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ.

Τα τμήματα της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ( 2009-2010-2011 ) όσο και της ΕΦΗΒΙΚΗΣ ( 2007-2008 ) θα ξεκινήσουν την μεταβατική τους περίοδο εντός της εβδομάδας μετά το πέρας των σχολικών τους υποχρεώσεων”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του αιγιώτικου συλλόγου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr