background img
banner
banner

Σχηματίζεται ομάδα κρούσης που θα αναλάβει τις τύχες του Παναιγιαλείου

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Παρά τις άκαρπες Γενικές Συνελεύσεις στον Παναιγιάλειο, στο παρασκήνιο δεν έπαψαν να γίνονται συναντήσεις και συζητήσεις για το μέλλον της ομάδας. Αποτέλεσμα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Protionline.gr να σχηματισθεί μια ομάδα ανθρώπων που έχει σχέδιο για την επόμενη ημέρα και μπορεί υπό προϋποθέσεις ν’ αναλάβει τις τύχες της «Μαύρης Θύελλας» εν όψει του νέου πρωταθλήματος.

Με νόμιμη εκπροσώπηση και ρόλους στο ΔΣ

Με την συγκρότησή της η νέα αυτή ομάδα αναμένεται το προσεχές διάστημα να επισκεφτεί τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου για να πάρει στις πλάτες της τον Παναιγιάλειο. Όχι σαν προσωρινή, αλλά ως μόνιμη διοίκηση.

Ήδη έχουν ενταχθεί στο σχήμα της νέας διοίκησης πρόσωπα, που από τώρα έχουν ξεκινήσει την κατανομή των ρόλων που θα έχουν στο νέο ΔΣ.

Ποιος δηλαδή θα είναι ο νέος γενικός αρχηγός, ποιος θα αναλάβει το κάθε πόστο και θα ασχολείται δυναμικά και αποκλειστικά με αυτό.

Έχει ήδη σχηματιστεί 9μελές ΔΣ με αναπληρωματικά μέλη που θα έχουν όμως τον δικό τους ρόλο σε αυτή τη νέα αρχή στην ομάδα της πόλης μας.

Πάντα με σύμφωνη γνώμη και καθοδήγηση από έμπειρη νομική εκπροσώπηση, που θα στελεχωθεί μάλιστα στο νέο διοικητικό σχήμα.

Προπονητικό σχήμα και οικόπεδο 22 στρεμμάτων

Θα ανακοινωθεί παράλληλα η νέα τεχνική ηγεσία με τους προπονητές που θα απασχολεί, ενώ έχει διατεθεί από φίλο της ομάδας έκταση 22 στρεμμάτων, η οποία θα αποτελέσει το νέο προπονητικό κέντρο του Παναιγιάλειου.

Εκκίνηση με ταμείο 60.000 ευρώ

Για να μπει στην αφετηρία ο νέος Παναιγιάλειος, τα πρόσωπα της νέας διοίκησης συμφώνησαν στην ύπαρξη ενός «κουμπαρά» 60000 ευρώ, χρήματα που θα πρέπει να υπάρχουν στο ταμείο της ομάδας για τις πρώτες ανάγκες της.

Ολοκληρώνεται άμεσα το γενικό πλάνο της ομάδας, μέσα από το οποίο θα παρθεί και η τελική απόφαση για την κατηγορία που θα αγωνιστεί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2024 -25 ο Παναιγιάλειος. Θα είναι η Γ΄ Εθνική ή θα είναι η Α΄ κατηγορία; Γίνεται προσπάθεια πάντως από το νέο υποψήφιο ΔΣ να σώσει την κατηγορία και να συμμετάσχει ο Παναιγιάλειος στην Γ΄ Εθνική. Αυτό περισσότερο θα εξαρτηθεί από το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί, γνωρίζοντας ότι είναι μεγάλες οι απαιτήσεις στην Γ΄ Εθνική.

Επίσκεψη και στον Δήμαρχο

Ήδη έχουν προηγηθεί κάποιες επισκέψεις στον Δήμο Αιγίου για να συζητηθούν θέματα με τον δήμαρχο κ. Καλογερόπουλο, που θα απασχολήσουν την ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Φυσικά μέσα σε αυτά είναι και το γηπεδικό.

Το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου αποτελεί σημαντικό κομμάτι για την φίλαθλη και οικονομική ενίσχυση από χορηγίες και η νέα διοίκηση το θέλει στη διάθεσή τους.

Κίνηση που μπορεί να βγάλει τον Παναιγιάλειο από το αδιέξοδο

Όταν στο πρόσφατο παρελθόν δεν φάνηκε κάποιο ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης του Παναιγιάλειου, η ομάδα δόθηκε στον Γιώργο Γκάμαρη. Όχι ότι αυτός δεν προσπάθησε να κρατήσει με επιτυχία τα ηνία, αλλά ήσαν πολλά τα διαφορετικά πράγματα στην χημεία διοίκησης – σωματείου.

Το κυριότερο ο Γκάμαρης δεν ήταν από την πόλη και δεν είχε στεφθεί με επιτυχία στις προηγούμενες συνεργασίες του με άλλα σωματεία. Δεν γινόταν να αγαπά και να πονά την ομάδα, όπως οι αγνοί Αιγιώτες φίλαθλοι.

Αυτή η ομάδα ανθρώπων δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για τον Αιγιώτικο Σύλλογο. Χωρίς να ζητούν την προβολή τους, τα οικονομικά τους συμφέροντα, έχουν βάλει σαν πρώτο στόχο την διατήρηση της ομάδας στο αγωνιστικό προσκήνιο.

Κακά τα ψέματα. Για μια ακόμα φορά ο ιστορικός Παναιγιάλειος βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού. Αν δεν ακουμπήσει σε μια οριστική λύση και να καταφεύγει σε βραχυπρόθεσμες πρόχειρες επιλογές, θα ψάχνουμε κάθε χρόνο τον άγνωστο «Χ» στη δύσκολη εξίσωση «Παναιγιάλειος».


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr