background img
banner
banner

Τίμησαν με λαμπρότητα την ετήσια εορτή του κλάδου τους | ΦΩΤΟ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Σε πολύ όμορφο κλίμα και με ευχές για εποικοδομητική και ασφαλή εργασία, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, του Αγίου Πνεύματος, η ετήσια εορτή του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Περιφέρειας Αιγιαλείας και Καλαβρύτων. Ο πρόεδρος Γιώργος Σερεντέλλος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είχαν φροντίσει ώστε τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου να έχουν την ευκαιρία να λάβουν την ευλογία και στη συνέχεια να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις.

Το πρωί παρέστησαν στη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Τρυπητής, που τελέσθηκε από τον Αρχιμανδρίτη π. Αλέξανδρο Λουκάτο και τους ιερείς του προσκυνήματος, με τον Σύνδεσμο να πραγματοποιεί και αρτοκλασία για τα μέλη του. Να σημειωθεί ότι ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων απαριθμεί 65 μέλη, με πολλούς να δίνουν το «παρών» στη γιορτή μαζί με τις οικογένειές τους.

Στη συνέχεια όλοι μετέβησαν στα Νικολέικα όπου στο παραλιακό κατάστημα «Remvi», εκ μέρους του Συνδέσμου προσφέρθηκαν καφές και κεράσματα και λίγη ώρα μετά, γεύμα. Άπαντες ευχήθηκαν τα καλύτερα για τον κλάδο.

Μεταξύ άλλων, τη γιορτή των ηλεκτρολόγων τίμησαν με την παρουσία τους, η αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Γεωργία Ντάτσικα, ο περιφερειακός σύμβουλος και α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Αρίστος Τηλιγάδης, ο πρώην βουλευτής Αχαΐας Άγγελος Τσιγκρής, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου Βασίλης Ροδόπουλος και ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Σωκράτης Μαυρίδης.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr