background img
banner
banner

Το Επιμελητήριο Αχαΐας θα συμμετέχει στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΜΕΛΗ ΤΟ ΩΣ ΤΙΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

Το Επιμελητήριο Αχαΐας προτίθεται να συμμετάσχει, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Η φετινή διοργάνωση, επιδιώκει να αναδείξει το διεθνή δυναμικό εξωστρεφή χαρακτήρα της με την παρουσία διαφορετικών προϊόντων, γεύσεων και πολιτισμών, στοχεύοντας στο αγροδιατροφικό προϊόν και τις εξαγωγικές προοπτικές της αγοράς φιλοξενώντας και φέτος ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας και παραγωγικότητας με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η ΔΕΘ θα υλοποιήσει πρόγραμμα επιχειρηματικών δράσεων ενεργοποιώντας πλατφόρμα για B2B συναντήσεις μεταξύ ελληνικών και ξένων εταιρειών, αλλά και των εκθετών της τιμώμενης χώρας, η οποία θα αποτελέσει ιδανικό πεδίο για δικτύωση και επιχειρηματικές συνεργασίες.

Στη φετινή διοργάνωση της ΔΕΘ, τιμώμενη χώρα θα είναι η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας υπό τον τίτλο-ομπρέλα “made in Germany” καταλαμβάνοντας περισσότερα από 6.000 τετραγωνικά μέτρα, στα οποία θα παρουσιάζονται εκθέματα και υπηρεσίες κορυφαίων εταιρειών της εγχώριας επιχειρηματικότητας.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 88η ΔΕΘ καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, το αργότερο, έως τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, στο e-mail: [email protected].

Υλοποίηση δράσης «Culture and Shopping»

Για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά το Επιμελητήριο Αχαΐας υλοποιεί την δράση CULTURE AND SHOPPING που στοχεύει να υποδέχεται στην Πάτρα τουρίστες που έχουν επιλέξει την ευρύτερη περιοχή, για τις θερινές τους διακοπές. Η δε επίσκεψη περιλαμβάνει τα αξιοθέατα αλλά και αγορές από το κέντρο της Πάτρας. Στα πλαίσια αυτά εκδόθηκαν 25.000 ενημερωτικοί χάρτες με επιδότηση του φορέα αλλά και με συμμετοχή επιχειρήσεων μελών του Επιμελητηρίου Αχαΐας. Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη δράση για το 2024 – 2025, αξιοποιώντας την επιδότηση του Επιμελητηρίου, είναι 45. Από την αρχή της δράσης, την έχουν αγκαλιάσει και προβληθεί μέσα από αυτή περισσότερες από 300 τοπικές επιχειρήσεις. Τα ξενοδοχεία, στα οποία διανέμονται και τοποθετούνται σε ειδικά stands οι χάρτες, είναι 24 στην Πάτρα και 34 στην ευρύτερη περιοχή μέχρι και την περιοχή της Σκαφιδιάς, Ηλείας. Το Επιμελητήριο επισημαίνει πως καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους δέχεται αιτήματα των ξενοδοχείων για αναπλήρωση των χαρτών.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr