background img
banner
banner

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Η ΒΑΣΩ ΨΥΧΡΑΜΗ: «Χρειαζόμαστε μία ισχυρή “φωνή” στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου»

Ποιος είπε πως οι αιρετοί δεν έχουν πολιτική άποψη και θέσεις; Η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» Βάσω Ψυχράμη, χρόνια τώρα ταυτίζεται με την ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ, πιστεύει στη νέα δυναμική του Κινήματος, ενώ εκτιμά πως η νέα γενιά μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε αναπτυξιακή τροχιά. Συμμερίζεται δε την άποψη πως μία δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να αναδειχθεί μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.

΄΄Θεωρώ ότι είναι η πλέον σωστή στιγμή για να καταλάβει ο ελληνικός λαός ποιον πρέπει να ψηφίσει και ποιον πρέπει να στηρίξει. Είναι μεγάλη η ανάγκη να ενισχυθεί η “φωνή” της χώρας στην ευρωβουλή και πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι το μόνο κόμμα που ξέρει να προωθήσει σωστά τα πράγματα σε πολιτικό επίπεδο. Έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και νιώθω αισιόδοξη για το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης την ερχόμενης Κυριακή΄΄, επισήμανε στο Protionline.gr η κ. Ψυχράμη, παρακολουθώντας από κοντά την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ την περασμένη Παρασκευή στο Αίγιο αλλά και την ομιλία του στην Πάτρα το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Η κ. Ψυχράμη εξέφρασε την εκτίμηση ότι το Κίνημα έχει κάνει βασικές τομές στην χώρα και κινείται με αλήθεια και διαφάνεια. Όπως τόνισε, ΄΄διεκδικεί την ποιότητα στην καθημερινότητα των πολιτών, καινοτομεί και επιχειρεί να ξανακάνει τις συνθήκες στη χώρα ανθρώπινες. Η παράταξη έχει συμβάλλει καθοριστικά στην πορεία του τόπου τα τελευταία 50 χρόνια, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Δεν μπορούμε να παρακάμψουμε το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που θωράκισε και διεύρυνε τη μεσαία τάξη της χώρας, δημιούργησε το ΕΣΥ, καθιέρωσε την ισότητα των φύλων, ενθάρρυνε τον συνδικαλισμό, ενίσχυσε το συνεταιριστικό κίνημα, στήριξε τον πρωτογενή τομέα και τον αγροτικό πληθυσμό και ενίσχυσε όλα τα κοινωνικά στρώματα΄΄.

΄΄Είμαι πεπεισμένη ότι την ερχόμενη Κυριακή, ο λαός θα δώσει την ώθηση στο ΠΑΣΟΚ, τη δύναμη που χρειάζεται για να δημιουργήσει μία συγκροτημένη και σοβαρή αντιπολίτευση, να αποκτήσει λόγο και αντίλογο η χώρα στην ευρωπαϊκή συνείδηση. Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να το κάνει αυτό΄΄, συνέχισε.

Με δυνατό ψηφοδέλτιο και αξιόλογες προτάσεις

Η κ. Ψυχράμη επισήμανε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει αξιόλογες προτάσεις και πως η αξιοπιστία του, αποτελεί «δυνατό χαρτί» για το Κίνημα, λέγοντας: ΄΄Ξέρει να αξιοποιήσει κάθε εμβληματική ρύθμιση και έχει όλες τις παραμέτρους που χρειάζεται ένα κόμμα, ώστε να “μοιράσει” κοινωνική δικαιοσύνη και να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο του κόσμου. Ο πρόεδρος, έχει δεκαετή εμπειρία στην Ευρωβουλή και ισχυρό πολιτικό λόγο, έχει καταφέρει να συσπειρώσει πολύ κόσμο και νομίζω ότι είναι ο κατάλληλος ώστε να βοηθήσει τη χώρα αυτή τη στιγμή. Είναι ένας άνθρωπος της νέας γενιάς με όρεξη και όραμα.

Ο συνδυασμός στο ευρωψηφοδέλτιο είναι ο πλέον ικανός να διεκδικήσει τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες στην Ευρωβουλή. Χρειαζόμαστε μία ισχυρή “φωνή” στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου για τα εθνικά μας συμφέροντα΄΄.

Μήνυμα για συμμετοχή στις ευρωεκλογές

Επιπλέον, η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο», έθιξε το θέμα της αναγκαιότητας να προσέλθουν όλοι στις κάλπες την προσεχή Κυριακή, σημειώνοντας: ΄΄Η 9η Ιουνίου είναι μία ημερομηνία – ορόσημο και ο λαός της Ελλάδας καλείται να επιλέξει αυτόν που θα υπηρετεί την πατρίδα μας όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η αποχή συντηρεί το κατεστημένο και αποδυναμώνει τη φωνή της χώρας στην Ευρώπη. Χρειαζόμαστε ανθρώπους με αξίες και αρχές. Πρέπει όλοι να πάμε την Κυριακή στην κάλπη, η συμμετοχή μας στις ευρωεκλογές με την ψήφο μας, είναι καθοριστική΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr