background img
banner
banner

Φινάλε του Αχιλλέα με ατμόσφαιρα Πάσχα στο γήπεδο Καμαρών

ΤΟ ΔΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ

Την υπόσχεση της διοίκησης για το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου απόλαυσαν με ιδιαίτερη ευχαρίστηση οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα και όσοι άλλοι τυχεροί τίμησαν με την παρουσία τους την ομάδα των Καμαρών την περασμένη Τετάρτη.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους: Ο πολιτευτής Μαρίνος Σκανδάμης, από την περιφέρεια ο γραμματέας του Νεκτάριου Φαρμάκη Χρήστος Μητρογιώργης, χορηγοί, πρώην παίκτες και προπονητές του Αχιλλέα, όπως ο αρχηγός Κώστας Λαλαγιάννης. Όλα ήσαν πλούσια στο απέραντο τραπέζι που στήθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της περιοχής, με σουβλιστό αρνί και δυο κατσίκια στο φούρνο.

Πλούσια όμως ήταν και η παρουσία της ομάδας στους αγωνιστικούς χώρους. Μπορεί η άνοδος στην Α΄ κατηγορία να χάθηκε στις λεπτομέρειες και στις άτυχες συγκυρίες, όμως επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί και η 2η θέση στη βαθμολογία, που ήταν και η καλύτερη επίδοση σε τερματισμό πρωταθλήματος, τα τελευταία 14 χρόνια.

Το ευχαριστήριο μήνυμα της διοίκησης: «Αλλη μία αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε τα αρνιά που είχαμε υποσχεθεί στα παιδιά, για την μεγάλη τους προσπάθεια όλη την χρονιά και την καλύτερη θέση που κατέλαβαν στην βαθμολογία τα 14 τελευταία χρόνια.

Από αυτή την παρέα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πραγματικοί φίλοι μας αλλά και οι χορηγοί μας , που για μία ακόμη φορά τους ευχαριστούμε . Για αυτή την βραδιά όμως ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πρώην πρόεδρο και δημοτικό σύμβουλο Αιγιαλείας Ανδρέα Νιγιάννη , τον Νίκο Κλαράκη (Αρτοποιείο «Ψωμάκι») για την προσφόρα του ενός αρνιού και τον Σωτήρη Λάμπο για την βοήθεια.

Επίσης τον Παναγιώτη Πουλικαράκο για τα βραβεία ήθους (250 ευρώ σε αθλητικό υλικό) στους τρεις ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας που είναι: Ο Μεντούς Χύσα ( fair play χρονιάς στο παιχνίδι με ΑΕ Αρόης).

Ο Παναγιώτης Ασημακόπουλος αρχηγός αυτής της μεγάλης ποδοσφαιρικής παρέας και… Ο Παναγιώτης Ντακούλιας (περισσότερες συμμετοχές στις προπονήσεις). Βέβαια το ίδιο ποσό 250 ευρώ σε αθλητικό υλικό θα δοθεί και σε παιδιά της ακαδημίας μας ώστε να επιβραβεύονται οι ηθικοί χαρακτήρες. Ευχαριστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές, τους χορηγούς και όλους όσους βοήθησαν για να βελτιωθεί η περυσινή μας πορεία στο πρωτάθλημα. Καλό καλοκαίρι και να επιστρέψουμε όλοι υγιείς για τη νέα περίοδο».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr