background img
banner
banner

Χωρίς πολλά περιθώρια οι τέσσερις ομάδες για τα μπαράζ παραμονής

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Έγινε την Τρίτη η εκδίκαση της ένστασης των ομάδων ΑΕΡ Αφάντου, Προοδευτικής, Νίκης Ευκαρπίας και Αστέρα Πετριτή, τους οποίους υπερασπίστηκε ο Αιγιώτης νομικός Αργύρης Λίβας.

Οι ομάδες έχουν δηλώσει σαφώς ότι δεν πρέπει να αγωνιστούν, ύστερα από τις δυο κενές θέσεις που άφησαν ΟΦ Ιεράπετρας και Αλμωπός Αριδαίας, που δεν δήλωσαν συμμετοχή στην Super League 2 και χάνουν δυο κατηγορίες.

Λογικά η απόφαση για το αν θα γίνουν ή όχι τα μπαράζ παραμονής θα ανακοινωθεί την Παρασκευή. Οπότε τα περιθώρια θα είναι πολύ στενά για τους συμμετέχοντες, αν τελικά αποφασιστεί να διεξαχθούν κανονικά τα παιχνίδια.

Στην τελευταία περίπτωση θα τους μαζεύουν από τις …παραλίες.

Οι αποφάσεις για το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής 2024-25

Παράλληλα έχουμε την Εκτελεστική Επιτροπή διεξαγωγής πρωταθλημάτων, να ανακοινώνει το πλάνο που θα λειτουργήσει η νέα Γ΄ Εθνική.

Η Προκήρυξη θα λειτουργήσει σχεδόν στο ίδιο πλάνο, δηλαδή με συνολικά 72 ομάδες που θα μοιραστούν σε τέσσερις ομίλους των 18 σωματείων.

Την άνοδο θα κερδίζουν οι πρωταθλητές των ομίλων (συνολικά τέσσερις ομάδες).

Το μονο που άλλαξε είναι το θέμα με τις μικρές ηλικίες.

Καταργείται η υποχρέωση για πέντε νεαρούς στην 20άδα και μπαίνει η υποχρέωση για την απαραίτητη συμμετοχή δυο μικρών κάτω των 21 ετών.

Σε εκκρεμότητα παραμένει ο ακριβής υποβιβασμός ομάδων στα τοπικά πρωταθλήματα και αυτό θα γίνει όταν ξεκαθαριστεί πόσες ομάδες θα υποβιβάζονται από την Super League 2.

Ο Αλμυρός θα κάνει την αρχή στις παραιτήσεις από την Γ΄ Εθνική;

Από νωρίς ηχούν τα τύμπανα για σωματεία που δεν διαθέτουν την οικονομική ευχέρεια για να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική.
Αν και ο Αλμυρός κατέληξε στην 3η θέση του ομίλου του, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία του, εν τούτοις αποδείχθηκαν μάταιες οι προσπάθειες για την ανασυγκρότησή του για να συμμετέχει και πάλι στην Γ΄ Εθνική.
Βρίσκεται πολύ κοντά σε μια οικιοθελή αποχώρηση και πολύ πιθανόν είναι να τον ακολουθήσουν κι άλλοι.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr