background img
banner
banner

Όλα τα φώτα στρέφονται στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου

ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΓΑΛΗΝΗ “ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ” ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ NATIONAL LEAGUE 2

Ο τίτλος του φετινού πρωταθλητή κρίνεται οριστικά το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουνίου, στις 8.30, στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο του Αιγίου, με το νικητή να κερδίζει παράλληλα και το εισιτήριο ανόδου στη National League 2. Κεραυνός και Γαλήνη… διασταυρώνουν τα “αγωνιστικά τους ξίφη” για έβδομη και τελευταία φορά φέτος με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 3-3.

Ο Κεραυνός επέστρεψε στη διεκδίκηση του τίτλου μετά τη μεγάλη νίκη του την περασμένη Κυριακή στο κλειστό της Παναγίας Αλεξιώτισσας με 77-68 ισοφαρίζοντας σε 3-3 τη σειρά των τελικών της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει προβάδισμα “σπάζοντας” την έδρα της αιγιώτικης ομάδας την προηγούμενη Τετάρτη στο Αίγιο αλλά οι παίκτες του Γιάννη Γιούπη στάθηκαν όρθιοι και κατάφεραν να οδηγήσουν τη σειρά στο τελευταίο παιχνίδι.

Η διοίκηση του Κεραυνού Αιγίου με ανακοίνωσή της καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Αιγιάλειας να δώσει “βροντερό παρών” στο κλειστό γυμναστήριο και να στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή μετά από έξι χρόνια στη Γ΄ Εθνική.

“Στο πιο σημαντικό ματς μέχρι τώρα στη χρονιά η στήριξη του κόσμου είναι αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Με τη βοήθεια των Αιγιωτών φιλάθλων που αποτελούν τον 6ο παίκτη της ομάδας μας μπορούμε να κάνουμε το πιο σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες”, αναφέρεται μεταξύ άλλων.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr