background img
banner
banner

Όταν ο Γιάννης Καστρίτης φόρεσε τη φανέλα του Α.Ο. Ακράτα στο τοπικό της ΕΣΚΑ-Η!

Ο ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Πόσοι γνωρίζουν ή θυμούνται ότι ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Άρη Θεσσαλονίκης, Γιάννης Καστρίτης, αγωνίστηκε σε νεαρή ηλικία πριν από μια 20ετία περίπου με την ομάδα της Ακράτας στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η;

Μας το θύμισε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ακρατινός Χρήστος Γιοβάς, ο οποίος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο ημιτελικό της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη Θεσσαλονίκης όπου και συνάντησε τον 42χρονο πατρινό τεχνικό (εκ των κορυφαίων προπονητών σήμερα στο ελληνικό μπάσκετ) και αφού φωτογραφήθηκαν… θυμήθηκαν τα παλιά.

“Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι!!! Σήμερα είχα τα χαρά να συναντηθώ με τον τωρινό προπονητή μπάσκετ της ομάδας του Άρη, έναν από τους ποιο καταξιωμένους προπονητές της εποχής μας!!! Ένα παιδί που πριν 20 χρόνια περίπου είχε φορέσει την φανέλα της ομάδας μπάσκετ της “AKRATA BC” !!! Του εύχομαι τα καλύτερα…!!! ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΣΤΡΙΤΗ κάθε καλό και πάντα επιτυχίες!!!” γράφει στην ανάρτησή του ο ακρατινός παράγοντας που ήταν μέλος της διοίκησης όλα τα χρόνια του ΑΟ Ακράτα στη Γ΄ Εθνική.

Ο Καστρίτης έπαιξε ακόμη στον Γ.Σ. Αρκαδίας, τον Αρκαδικό και την Παναχαϊκή πριν ξεκινήσει σε νεαρή ηλικία την προπονητική σταδιοδρομία του ως βοηθός προπονητή στην Απολλωνιάδα. Στη συνέχεια ήταν ο βοηθός προπονητή του Γιάννη Χριστόπουλου στην Ολυμπιάδα έως το 2008.

Με τον Αρκαδικό το 2014, ως πρώτος προπονητής κέρδισε την άνοδο στην Α1 Εθνική και την ίδια χρονιά, ψηφίστηκε ως ο Προπονητής της Χρονιάς στην A2 Εθνική και έγινε ο νεότερος προπονητής που οδήγησε μία ομάδα στην άνοδο στην Α1.

Ακολούθησαν τα Τρίκαλα, η Κύμη, ο Άρης, ο Ηρακλής, η Χάποελ Χολόν και επέστρεψε στον Άρη τον οποίο οδήγησε φέτος στα ημιτελικά του πρωταθλήματος “σπάζοντας” την έδρα του Προμηθέα που είχε πλεονέκτημα.

Ο Καστρίτης ήταν ο προπονητής της Εθνικής Νέων στο Παγκόσμιο Κ19 όπου η Ελλάδα κατετάγη στη 10η θέση.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr