background img
banner
banner

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Άλλαξε διοίκηση και ψάχνει προπονητή η Αιγείρα / Ακράτα

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Το καλοκαίρι εκτός από θάλασσα, προσφέρεται για τον προγραμματισμό των σωματείων, που ξεκινούν να θέτουν επί τάπητος το νέο πλάνο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ανάμεσα στα μείζονα θέματα που απασχολούν τις διοικήσεις είναι και η συνεργασία με την τεχνική ηγεσία που θα αναλάβει τις τύχες των σωματείων τους.

Λίγα τα ερωτηματικά στον όμιλο Αιγιάλειας

Στον όμιλο της περιοχής μας που έχει πλέον απομένει στην Α΄ κατηγορία μόνο η Αιγείρα / Ακράτα, από τώρα οι διοικήσεις τάσσονται υπέρ των προπονητών που είχαν μαζί τους συνεργασία και την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο Αρης Π. που είχε ξεκινήσει με τον Φίλιππο Σχοινά, συνέχισε με τον Ιβάν Νεντέλκοβιτς και ολοκλήρωσε με τον Χρήστο Καραπίτσο, δεν έχει ακόμα ανακοινώσει ακόμα πως θα πορευτεί στον πάγκο του τη νέα χρονιά.

Ο ΑΠΣ Πάτραι που είχε αλλάξει στην διάρκεια του πρωταθλήματος τον Σταμάτη Σαρρή με τον Νίκο Λουμπαρδέα, προτίθεται να συνεχίσει με τον Λουμπαρδέα.

Ο Εθνικός Π. επίσης είχε προβεί σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Είχε λύσει τη συνεργασία του με τον Νίκο Τσολόπουλο, ανέλαβε στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κυβελίδης και με αυτόν μάλλον μένει.
Αλλαγή είχε προκύψει και στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου. Έφυγε ο Χάρης Ράντος ήρθε ο Ανδρέας Ανδρούτσος και σύμφωνα με το ΔΣ, θα παραμείνει στη θέση του και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Θόδωρος Λαμπρόπουλος ήταν σε όλη την σεζόν στον Πήγασο και παραμένει.

Ο Νίκος Πατρώνης δεν αλλάζει με τίποτα στη Νίκη Προαστείου στην οποία έχει βγάλει …ρίζες.

Πρόθεση να διατηρήσουν τους ίδιους προπονητές έχουν οι νεοφώτιστοι από την Β΄ κατηγορία: Αστέρας Λεοντίου και Ηρακλής Πάτρας.

Τελείωσε με το ΔΣ η Αιγείρα / Ακράτα και ξεκινά με προπονητή

Μετά τη συγκρότηση σε Σώμα, η Αθλητική Ένωση Αιγείρας Ακράτας, ξεκινά τις ενέργειες για την κάλυψη της τεχνικής ηγεσίας. Θυμίζουμε ότι στην αθλητική σεζόν που τελείωσε ο Γιάννης Παλαιολογόπουλος ήταν ο εκλεκτός του πάγκου στο ξεκίνημα της νέας περιόδου, πήρε στη συνέχεια την θέση του ο Φίλιππος Σχοινάς, που απομακρύνθηκε στη διαδικασία των αγώνων play out.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr