background img
banner
banner

B’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τρίζει η… καρέκλα προπονητών στον 2ο όμιλο

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

Ο νέος 2ος όμιλος της Β΄ κατηγορίας που έχει δημιουργηθεί ύστερα από τις ανόδους και τις καθόδους που προηγήθηκαν, μπαίνει σιγά – σιγά στη διαδικασία κατάστρωσης πλάνου και χρονοδιαγράμματος για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Άλλοι νωρίτερα και οι …περισσότεροι αργότερα θα λάβουν από τις διοικήσεις τις τελικές αποφάσεις τους, για ένα νευραλγικό πόστο όπως είναι αυτό της τεχνικής ηγεσίας.

Σε αυτό το κομμάτι θα παίξουν ρόλο οι τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν στις διοικήσεις των σωματείων, είτε με νέα μέλη, είτε δια της διαδικασίας των Εκλογών, που θα πραγματοποιηθούν από κάποια σωματεία.

Το σίγουρο είναι ότι διανύουμε μια εποχή στασιμότητας σε ότι αφορά γενικά θέματα των σωματείων και με λίγη υπομονή θα μαθαίνουμε τα νεώτερα από κάθε διοίκηση.

Οι σίγουροι και αμετακίνητοι προπονητές στο πόστο τους

Ξεκινώντας από τις ομάδες της περιοχής μας, να επαναλάβουμε κάτι που το έχουμε αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν. Κυριάκος Αθανασίου στην Θύελλα Αιγίου καθώς και Κωστής Βλάχος στην ΑΕ Καλαβρύτων θα «ριζώσουν» στις ομάδες που υπηρετούν. Σίγουρος είναι και για τη νεοφώτιστη Αργυρά ο Άκης Κουστουμπάρδης.

Περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις των διοικήσεων στα σωματεία:

Ο Αστέρας Τέμενης ολοκλήρωσε για μια ακόμα αγωνιστική σεζόν το πρωτάθλημα έχοντας στον πάγκο του τον Αντώνη Μπάλα, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση.

Η ΑΕ Αιγίου έχει δίχρονη συνεργασία με τον Λεωνίδα Σκαρτσίλα. Έναν προπονητή που έχει αγαπηθεί από διοίκηση και παίκτες και τον θέλουν να συνεχίσει στο πόστο του.

Στον Αχιλλέα Καμαρών ο Φώτης Φιτσιάλος έζησε μια ιδιαίτερα αγχωτική σεζόν, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στα μπαράζ αν θα κερδίσει τελικά ο Αχιλλέας την άνοδο στην Α΄ κατηγορία.

Στον Φοίνικα / Ζήρια ο Νίκος Ψυχογιάννης είχε αντικαταστήσει στον πάγκο τον Θανάση Νταγιούκλα και παρέμεινε εκεί μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.
Περιμένουμε συνάντηση του προέδρου Χρήστου Βλάχου μέσα στην εβδομάδα με εκπροσώπους της ομάδας, για να συζητηθούν θέματα που αφορούν το μέλλον στον Φοίνικα / Ζήρια.

Πολύ κοντά στην παραμονή τους στην τεχνική ηγεσία είναι:

Ο Γιάννης Γαρταγάνης της ΑΕ Αρόης λογικά θα παραμείνει στην ομάδα, είναι μάλιστα και γαμπρός του προέδρου Νάκου.

Στην Πάτρα 2005 ο Γιάννης Αλεξανδρόπουλος είναι υπεύθυνος και στα τμήματα υποδομής, δύσκολα θα αντικατασταθεί.

Στον Απόλλωνα Εγλυκάδας ο Θόδωρος Τσάμης έχει προτεραιότητα για να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Εγλυκάδας.

Στο νεοφώτιστο στην Β΄ κατηγορία Ζαβλάνι που ετοιμάζουν σοβαρή ενίσχυση στη διοίκηση, φαβορί να παραμείνει είναι ο Γιάννης Σέρρος.

Ποιοι αποτελούν σίγουρα παρελθόν

Εκτός από τους …μόνιμους προπονητές κάποιων σωματείων, έχουμε αυτή την περίοδο της στασιμότητας κάποιους που είναι μετέωροι και άλλους που για διάφορους λόγους θα αποτελέσουν παρελθόν.

Από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα ο Κώστας Λάζαρης έχοντας επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα, αδειάζει την θέση του στον πάγκο της ομάδας. Ανάμεσα στα ονόματα που …παίζουν για τη νέα τεχνική ηγεσία, είναι κι αυτό του Θανάση Νταγιούκλα.

Από τον Δαβουρλή Κ92 ο Νίκος Κοκοτσής πήρε μετάθεση για την Αθήνα.

Σύμφωνα με τον Ντίνο Παπαγιαννόπουλο, νεώτερα για τον αντικαταστάτη του Λάζαρη θα έχουμε μετά τις 25 τρέχοντος.

Από τον Αχαϊκό που μπορεί να συμμετέχει στον όμιλο Αιγίου, αποτελεί παρελθόν ο Χριστόδουλος Γκρέκας, που όμως θα είναι κοντά στις ανάγκες της ομάδας.

Στις 19/06 η Γενική Συνέλευση στον Αετό Ρίου -Αγνωστο αν θα παραμείνει στον πάγκο ο Κατσαντούλας

Την Τετάρτη 19/06 έχει προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση στον Αετό Ρίου.

Κύρια θέματα της συζήτησης εκτός από τον Αγωνιστικό και Οικονομικό Απολογισμό, θα είναι η διεξαγωγή εκλογών που θα ανοίξουν τον δρόμο για τα υπόλοιπα σημαντικά θέματα της ομάδας του Ρίου.

Σε ότι αφορά την τεχνική ηγεσία εκεί ο Θανάσης Κατσαντούλας έχει συνολικά έξι χρόνια στον Αετό, συνεργαζόμενος τώρα με μια καλή διοίκηση όπως είναι αυτή του Βασίλη Βάλαρη και με παίκτες που αγωνίζονται γνωρίζοντας ότι δεν θα αμειφθούν.

Αντίθετα καλύπτονται όλα τα έξοδα τραυματισμών και τυχόν μετακινήσεων.

Ο Θανάσης Κατσαντούλας δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση αν θα συνεχίσει ή όχι με το σωματείο του Ρίου, έχει όμως να κάνει πάνω σε αυτό η Γενική Συνέλευση και το νέο ΔΣ που θα προκύψει με τις Εκλογές που θα ακολουθήσουν.

Η λίστα με τους προπονητές στον όμιλο Αιγίου

ΑΕ Αιγίου: Λεωνίδας Σκαρτσίλας
Αστέρας Τέμενης: Αντώνης Μπάλας
Αχιλλέας Καμαρών: Φώτης Φιτσιάλος
Θύελλα Αιγίου: Κυριάκος Αθανασίου
Καλάβρυτα: Κωστής Βλάχος
Φοίνικας / Ζήρια: Νίκος Ψυχογιάννης
ΑΕ Αρόης: Γιάννης Γαρταγάνης
Αετός Ρίου: Θανάσης Κατσαντούλας
Απόλλων Εγλυκάδος: Θόδωρος Τσάμης
Αργυρά: Άκης Κουστουμπάρδης
Αχαϊκός: Χριστόδουλος Γκρέκας (τέλος)
Δαβουρλής Κ92: Νίκος Κοκοτσής (μετάθεση στην Αθήνα)
Ζαβλάνι: Γιάννης Σέρρος
Πάτρα 2005: Γιάννης Αλεξανδρόπουλος
Πανιώνιος/ Αχιλλέας: Κώστας Λάζαρης (Επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα)


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr