background img
banner
banner

Τον χτυπούσε και τον ανάγκαζε να του δίνει χρήματα…

ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΒΙΑΖΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΚΕ

Ένα περιστατικό που προκαλεί έντονο προβληματισμό για τις διαστάσεις της νεανικής παραβατικότητας, έλαβε χώρα την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Αίγιο και αποτελεί την κορύφωση της δράσης ενός 15χρονου που επετέθη και χτύπησε συνομήλικό του, τον οποίο εκβίαζε για περίπου δύο μήνες…

Ειδικότερα,  το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθη σε περιοχή της Αιγιάλειας, από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας 15χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και εκβίαση. Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του ανήλικου για την παραμέληση της εποπτείας του.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης,  το μεσημέρι της ίδιας μέρας μετέβη στο Τμήμα Ασφάλειας Αιγιαλείας, ο πατέρας ενός 15χρονου και κατήγγειλε, ότι το προηγούμενο βράδυ σε παραλία της Αιγιάλειας, ο κατηγορούμενος ανήλικος επιτέθηκε στον 15χρονο γιο του και του προκάλεσε σωματικές βλάβες, γρονθοκοπώντας τον πρόσωπο και στο σώμα. Ο ανήλικος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία, τους τελευταίους δυο μήνες ο κατηγορούμενος ανήλικος, με τη χρήση απειλών σωματικής βίας, εξανάγκασε τον 15χρονο να του παραδίδει χρήματα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιαλείας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr