background img
banner
banner

Mε τον Απόλλωνα Καλαμάτας για πρόκριση στα ημιτελικά οι Παγκορασίδες του Α.Ο. Ακράτα

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ”

Η είσοδος στις οκτώ καλύτερες ομάδες βόλεϊ της Πελοποννήσου στην κατηγορία των Παγκορασίδων… άνοιξε την όρεξη στα κορίτσια του Α.Ο. Ακράτα που πλέον έχουν μπροστά τους μία ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση. Την Τετάρτη 19 Ιουνίου, η ομάδα Κ16 της ανατολικής Αιγιάλειας δίνει τον πρώτο της αγώνα στα προημιτελικά με στόχο την πρόκριση στην τετράδα.
Θα αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο Ακράτας “Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος” τον Απόλλωνα Καλαμάτας και χρειάζεται τη δυναμική παρουσία και την ενθάρρυνση από τον κόσμο για να κατακτήσει τη νίκη και να προχωρήσει ακόμα πιο ψηλά!

“Ελάτε όλοι στο γήπεδο την Τετάρτη στις 18:00 για να υποστηρίξουμε τα κορίτσια μας και να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα γεμάτη πάθος και ενέργεια! Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Τα τμήματα βόλεϊ της Ακράτας συνεχίζουν δυναμικά την ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων και ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής είναι βέβαιο ότι θα δώσει βροντερό “παρών” στο γήπεδο όπως συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια. Πόσο μάλλον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση που κρίνεται η πρόκριση για τις 4 καλύτερες ομάδες της Πελοποννήσου στην κατηγορία των Παγκορασίδων.
Θυμίζουμε, ότι στο προηγούμενο παιχνίδι οι Παγκορασίδες του Α.Ο. Ακράτα νίκησαν με 3-0 σετ την ΑΣΠ Κορίνθου, εξασφαλίζοντας μια θέση στα προημιτελικά.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr