background img
banner
banner

Μοιραία βόλτα για τον 26χρονο Χαράλαμπο Λινάρδο από την Ακράτα

ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ Π.Ε.Ο. ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ

Πρόωρα και άδικα κόπηκε το νήμα της ζωής του 26χρονου Χαράλαμπου Λινάρδου, κατοίκου Ακράτας, όταν κινούμενος το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουνίου με το Ι.Χ. του επί της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Μαζί του στο αυτοκίνητο ήταν και δύο φίλοι του οι οποίοι τραυματίστηκαν, ο ένας σοβαρά και ο άλλος ελαφρύτερα.

Το δυστύχημα συνέβη στις 10.45 το βράδυ της Δευτέρας, στο 62ο χιλιόμετρο της Π.Ε.Ο. μετά τον ναό του Αγ. Παντελεήμονος Αιγείρας. Το όχημα του άτυχου 26χρονου το οποίο κινείτο στο ρεύμα προς Αθήνα, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, προσέκρουσε σε τοιχίο σπιτιού και ανετράπη.

Και οι τρεις επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν μέσα στην άμορφη μάζα του αυτοκινήτου. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες και τέσσερα οχήματα που απεγκλώβισαν τους τρεις νεαρούς, με τον 26χρονο να μην έχει τις αισθήσεις του. Οι δύο επιβαίνοντες, ένας 33 και ένας 24χρονος μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Αιγίου. Να σημειωθεί ότι πιο βαριά τραύματα φέρει ο συνοδηγός του 26χρονου ενώ σε σχετικά καλύτερη κατάσταση είναι ο νεαρός που βρισκόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Το δυστύχημα συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ την προανάκριση για τα αίτια που το προκάλεσαν, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ακράτας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τραγικό συμβάν

Στο δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται για το δυστύχημα: ΄΄Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το βράδυ, στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Αιγείρας Αχαΐας. Ειδικότερα, ένας 26χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο, με συνεπιβάτες δυο άνδρες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μαντρότοιχο οικίας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 26χρονου οδηγού και τον σοβαρό τραυματισμό των δυο συνεπιβατών ανδρών. Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου. Διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr