background img
banner
banner

Τίμησαν την εορτή της Αγίας Τριάδας στη Ζαρούχλα

ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΟΜΩΝΥΜΟΥ ΝΑΟΥ

Σε ένα καταπράσινο πανέμορφο τοπίο, εκεί όπου ο Θεός κι η φύση γαληνεύουν τις ψυχές των ανθρώπων, τιμήθηκε η εορτή της Αγίας Τριάδας, στη Ζαρούχλα, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος. Λόγω της ακαταλληλότητας του ομώνυμου Ιερού Ναού, η Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας τελέσθηκε εξωτερικά.

Επίσης, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, στον προαύλιο χώρο, προσφέρθηκαν διάφορα εδέσματα για τους παρευρισκόμενους προσκυνητές, οι οποίοι ήταν αρκετοί. Να σημειωθεί ότι παλιότερα στο προαύλιο του ναού την ημέρα αυτή ψήνονταν αρνιά και γινόταν τραπέζι, πλην όμως κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται στις μέρες μας λόγω των απαγορεύσεων για τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς. Έτσι, η πρόεδρος Αριάδνη Χαντζή και οι κυρίες του χωριού ετοίμασαν πίτες και γλυκά, τα οποία προσφέρθηκαν στους επισκέπτες.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του ναού, ευχαριστεί όλους τους προσκυνητές που τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή της Αγίας Τριάδας. Ευχαριστεί ακόμη όλες και όλους που πρόσφεραν εδέσματα και δώρα για το τέλος της γιορτής. ΄΄Ευχομαστε σε όλους υγεία και ευημερία και του χρόνου να είμαστε όλοι πάλι εδώ΄΄, σημειώνει.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr