background img
banner
banner

Έγινε δεκτή η αίτηση για την αλλαγή στο ΔΣ του Παναιγιάλειου

ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ

Με  αίτηση προς το Πρωτοδικείο ο νομικός Σύμβουλος Γιώργος Μπέσκος δήλωσε ότι τα μέλη που είχαν ψηφιστεί στην Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου παραιτήθηκαν αφού δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθούν στις οικονομικές και αγωνιστικές υποχρεώσεις του σωματείου.

Οπότε η ανυπαρξία της διοίκησης μετά την παραίτηση, ο Γιώργος Μπέσκος ζήτησε τον διορισμό προσωρινής 9μελής διοίκησης, με ειδική εντολή να συγκαλέσει τα μέλη του σωματείου σε τακτική συνέλευση μέσα σε χρονικό διάστημα έξι μηνών από τη δημοσίευση της εκδοθησόμενης απόφασης και  με θέμα ημερήσιας διατάξεως την διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Η νέα διοίκηση θα είναι υπεύθυνη για την ανάγκη προσωρινής αντιμετώπισης επειγουσών υποθέσεων, μέχρι την ανάδειξη αιρετού διοικητικού συμβουλίου.

Να προχωρήσει σε αποδεσμεύσεις και μεταγραφές αθλητών, καθώς και υποβολή δηλώσεων, παραστατικών, δικαιολογητικών συμμετοχής σε αγωνιστική κατηγορία στην Εποπτεύουσα αρχή, δεδομένο που παραπέμπει σε προσωρινή διοίκηση για να εκπροσωπηθεί το σωματείο στην Γ΄ Εθνική την περίοδο 2024-25.

Το νέο 9μελές ΔΣ του Παναιγιάλειο

Το δικαστήριο δεν δεσμεύεται ως προς τον αριθμό μελών που θα απαρτίζουν την προσωρινή διοίκηση, βάσει του καταστατικού του σωματείου.

Η πρόταση για τα μέλη του νέου 9μελές διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Δημήτριος Κρέτσης

Χρήστος Παλαιολόγος

Αντώνης Τσιλήρας

Έλβις Μπουσάι

Αγάθη Λαυρέντη

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης

Γεώργιος Μπάστας

Κωνσταντίνος Χρονόπουλος

Νικόλαος Κωσταρίδης

Μέλη

Κωνσταντίνος Τηλιγάδης

Γεώργιος Μπέσκος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr