background img
banner
banner

Έκλεισαν την προσκοπική χρονιά με τον καλύτερο τρόπο!

ΑΓΕΛΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 4ου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΙΓΙΟΥ

Άλλη μία προσκοπική χρονιά φτάνει στο τέλος της για το 4ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αιγίου. Αποκορύφωμά της, όπως πάντα, η θερινή κατασκήνωση. Φέτος η Αγέλη και η Ομάδα (ηλικίες 7-10 και 11-14 ) έζησαν μια απίστευτη εμπειρία στο Προσκοπικό Κατασκηνωτικό κέντρο του Αγίου Ανδρέα Αττικής.

«Εφτά μαγευτικές μέρες σε ένα πανέμορφο δάσος γεμάτες δραστηριότητες με γνώσεις, παιχνίδια στο ύπαιθρο θαλασσινές δράσεις και πολλές -πολλές εμπειρίες . Γνωρίσαμε καινούριους φίλους και μεγαλώσαμε την παρέα μας μιας και όλα αυτά τα πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με την 5η Αγέλη και Ομάδα Αεροπροσκόπων Πάτρας. Οι μέρες κύλησαν γρήγορα και εμείς δώσαμε μια υπόσχεση η παρέα μας να γίνεται κάθε φορά μεγαλύτερη. Επιστρέφοντας πήραμε μαζί μας πολλές αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν για πάντα. Κάπου εδώ μια προσκοπική χρονιά πλούσια σε δραστηριότητες και εκδρομές φτάνει στο τέλος της κι εμείς προετοιμαζόμαστε για μία καινούργια που θα ξεκινήσει σύντομα», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.

Επίσης, επισημαίνονται και τα εξής: ΄΄Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στάθηκαν διπλά μας και μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε αυτή την κατασκήνωση΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr