background img
banner
banner

Έμεινε ατέλειωτος ο τελικός Κ16 Θύελλα – ΑΕ Αιγίου

ΈΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το παιχνίδι ανάμεσα στην Θύελλα Αιγίου και την ΑΕ Αιγίου, με τους δυο αντιπάλους να έχουν φτάσει στον τελικό του ομίλου της περιοχής μας στο Παιδικό Τμήμα Νέων. Αρκετός ο κόσμος που δεν χώρεσε στην κερκίδα, πολλα τα παιδιά από τα δυο σωματεία που αγωνίζονται παράλληλα και στα επίσημα παιχνίδια της ΕΠΣ Αχαΐας στην μεγάλη ομάδα, μεγάλη και η σημασία του αγώνα, όπως και το γόητρο για τον νικητή, που θα παραλάμβανε το κύπελλο του πρωταθλητή.

Πήγε στη δύναμη το παιχνίδι

Εκτός από όλα αυτά τα …καλά, η συνάντηση είχε και αρκετό άγχος για τους ποδοσφαιριστές, που ήθελαν για τον εαυτό τους, για την ομάδα τους, για τους φιλάθλους να αποδείξουν ότι αξίζουν το καλύτερο. Το παιχνίδι οδηγήθηκε περισσότερο σε δύναμη, με αποτέλεσμα να έχουμε την πρώτη αποβολή για λογαριασμό παίκτη της Θύελλας, που ήταν ο Γιώργος Καλδίρης (2η κίτρινη κάρτα) στο 55΄.

Χαμένο πέναλτι η Θύελλα στο 39΄

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το α΄ ημίχρονο, η Θύελλα Αιγίου είχε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, σε ένα παιχνίδι που είχε λίγες φάσεις.
Ο Κουρτάκης ανατράπηκε από τον Αναστασόπουλο, κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος. Ο τερματοφύλακας της ΑΕ Αιγίου Κώστας Νικολόπουλος, απέκρουσε εντυπωσιακά, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Διακοπή του αγώνα στο 60΄

Αποβολή σημειώθηκε και για την ΑΕ Αιγίου, με τον διαιτητή της συνάντησης Γεράσιμο Ξουρή (είχε βοηθούς Παλούμπη – Γαλάνη) να δείχνει 2η κίτρινη στον Σωτηρόπουλο στο 57΄.
Απόφαση που δεν άρεσε στους τυπικά φιλοξενούμενους, αντέδρασαν έντονα με διαμαρτυρίες. Την κόκκινη κάρτα είδε και ο προπονητής της ΑΕ Αιγίου Φώτης Φιτσιάλος και το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά, αφού όπως ανέφερε ο διαιτητής δεν τον άφηναν να συνεχίσει τον αγώνα.

Θύελλα Αιγίου: Μεντζελόπουλος, Φερτάκης, Ριτσινιάς, Φλώρος, Κουνάβης, Κουρτάκης, Αγγελόπουλος, Γ. Καλδίρης, Πιτούλης, Ν. Καλδίρης (55΄ Μπέης), Ζουμής.

ΑΕ Αιγίου: Νικολόπουλος, Κυριακόπουλος, Νάκης, Γεωργακόπουλος (20΄ Τζαφέρης), Αναστασόπουλος, Κ. Αλεξόπουλος, Μούζος, Σωτηρόπουλος, Γκιζέλης, Καπετσώνης, Λάμκα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr