background img
banner
banner

Έχει ετοιμαστεί «παιδομάζωμα» από την Κορινθία

ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

Θα κουραστούμε τις επόμενες μέρες με τις ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών της περιοχής μας, που συμφώνησαν και φεύγουν για το γειτονικό νομό της Κορινθίας. Η αρχή είχε γίνει με τον Γιώργο Καραΐνδρο να καταλήγει στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, τον Νίκο Βίλλιο στον Αστέρα Δερβενίου με το …κακό να παίρνει οσονούπω μεγάλες διαστάσεις. Υπάρχουν αρκετές προφορικές συμφωνίες, απομένουν οι υπογραφές για να ξεκινήσουν από την Κορινθία να στολίζουν την «βιτρίνα» τους, για να προσελκύσουν κι άλλους ποδοσφαιριστές από την περιοχή τους. Για να δώσουμε και το στίγμα των πολυάριθμων μετακινήσεων προς Κορινθία, αρκεί να πούμε ότι από την Ευρωστίνη υπάρχει πρόταση να μεταφέρονται οι ποδοσφαιριστές της περιοχής μας με …μίνι – bus!!!

«Έκλεισε» και ο Ηλίας Νικολακόπουλος με Αστέρα Δερβενίου

Τον επίσης Αιγιώτη τερματοφύλακα Νίκο Βίλλιο θα συναντήσει στον Αστέρα Δερβενίου ο Ηλίας Νικολακόπουλος (φωτο), ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη νέα του ομάδα και από τον Αστέρα Τέμενης καταλήγει στον άλλον Αστέρα Δερβενίου. Σχετικά με τη μετακίνησή του ο νεαρός μέσος δήλωσε στο Protionline.gr

«Το νεαρό της ηλικίας μου, μου επιτρέπει να έχω ανησυχίες, περιέργεια, να αναζητώ συμπληρώματα στις ποδοσφαιρικές μου γνώσεις, να ανιχνεύω νέους ποδοσφαιρικούς ορίζοντες, να επιθυμώ νέο περιβάλλον. Θεωρώ ότι στον Αστέρα Τέμενης ολοκληρώθηκε ο κύκλος μου και ευχαριστώ διοίκηση και τεχνική ηγεσία για τις μέχρι τώρα εξυπηρετήσεις και διδαχές που μου παρείχαν. Να ευχαριστήσω επίσης όλους τους συμπαίκτες μου για τη συνεργασία που είχαμε, όπως επίσης αρκετές συγκινήσεις και έντονους συναισθηματισμούς, είμαστε πάντα κοντά στις νίκες και τις ήττες. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι μικρός στην περιοχή μας και θα ξανασυναντηθούμε. Υπομονή με ευχές για υγεία και εκπλήρωση στόχων.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr