background img
banner
banner

Αγωνιά και ο Β. Τσακιρίδης για τα μελλούμενα στον Παναιγιάλειο

Ο κύριος …υπεύθυνος για την αδελφοποίηση ανάμεσα σε Παναιγιάλειο και Πιερικό Βασίλης Τσακιρίδης, έχει πάντα ανοιχτή ακρόαση και παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία και τις εξελίξεις στον Παναιγιάλειο.

Το μέλος της διοίκησης του Πιερικού, είναι μισός στην Κατερίνη και άλλος μισός στο Αίγιο.

Το καλοκαίρι μας δίνει χαρά να τον έχουμε κοντά μας για αρκετό καιρό και σε αυτό βοηθά η καταγωγή της συζύγου του που είναι από την περιοχή μας.

Από την στιγμή που πάτησε το «πόδι» του στο Αίγιο, δεν έχει αφήσει κανέναν εμπλεκόμενο με τον Παναιγιάλειο σε ησυχία.

Τηλέφωνα σε διοικητικούς και ποδοσφαιριστές, ανίχνευση στις Γενικές Συνελεύσεις και τα αποτελέσματά τους, θα είναι ο ίδιος σήμερα στο Επιμελητήριο, για να παρακολουθήσει τις εκλογές, να δει και να μιλήσει στα νέα μέλη, να προσφέρει μια ακόμα βοήθεια έστω ψυχολογική.

Με τον περυσινό αρχηγό του Παναιγιάλειου Τάκη Παπαδόπουλο ανέλυσε κάθε ξεχωριστό σενάριο που μπορεί να ακολουθήσει στο μελανόλευκο σωματείο.

Από την πλευρά του ο Τάκης χάρηκε ιδιαίτερα με την παρουσία του Βασίλη Τσακιρίδη, αφού έχουν γνωριστεί από την καλή στο φιλικό ανάμεσα στα δυο αδελφοποιημένα σωματεία, στα τραπέζια που πρόσφερε στον Παναιγιάλειο όταν η μελανόλευκη αποστολή περνούσε από την Κατερίνη, αλλά ακόμα και σε κάποιες καλοκαιρινές προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο και στην Αβυθο.

Από την πλευρά του ο Τάκης Παπαδόπουλος είναι έτοιμος να βοηθήσει με κάθε τρόπο την ομάδα της καρδιάς του, αρκεί να ακολουθήσει σοβαρότητα και καλός προγραμματισμός για το μέλλον του μεγάλου σωματείου της πόλης μας.

…Σκορπίζουν σε άλλες πολιτείες οι πρώην μελανόλευκοι

Από τον βορά μέχρι τον νότο κινούνται και ικανοποιούν μεταγραφικές ανάγκες πρώην μελανόλευκοι ποδοσφαιριστές.
Τελευταία αναρτήθηκε από την Νέα Αρτάκη η απόκτηση του Σωτήρη Πίσπα, ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που είχαν αποκτηθεί την περασμένη αγωνιστική περίοδο από τον Παναιγιάλειο.

Φυσικά για την περίοδο 2024 τα μεταγραφικά πράγματα θα είναι περιορισμένα και με προσεκτικές κινήσεις, για να αποφύγει τουλάχιστον η ομάδα παίκτες της σειράς που έρχονται από μακρινές περιοχές και κοστίζουν.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr