background img
banner
banner

Ακυβέρνητο καράβι ο Παναιγιάλειος

«ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΤΣΙΓΚΡΉ

Το ένα μυρίζει και το άλλο …βρωμάει στον Παναιγιάλειο. Άλλος βλέπει το μεγάλο χρέος του ερασιτέχνη σαν πρόβλημα, άλλος θέλει να συνεργαστεί με τον …ένα, αλλά όχι με τον άλλο.
Στο θέμα προγραμματισμού και πλάνου το οπτικό πρίσμα διαφέρει και χάνεται έτσι μια κοινή συνισταμένη που θα δέσει «γροθιά» ένα νέο ΔΣ με προοπτικές να αποκατασταθεί η «αρρώστια» που ταλαιπωρεί αφάνταστα τα τελευταία χρόνια τον Παναιγιάλειο, κοντά και τους φιλάθλους, αλλά και την πόλη.

Χωρίς επίσημη πρόταση για την ανάληψη της προεδρίας

Η ομάδα που είχε στηθεί για να πάρει τα διοικητικά ηνία δεν μπόρεσε να βάλει μπροστά τα γρανάζια της, για να σπρώξει το μελανόλευκο βαρύ φορτίο μακριά από τον …γκρεμό.
Οι λύσεις περιορίζονται και προφανώς ο Παναιγιάλειος θα οδηγηθεί για μια ακόμα φορά σε λύσεις ανάγκης, με ανθρώπους που πασχίζουν να δώσουν οξυγόνο και να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα.

Διάθεση από μέλη της προσωρινής διοίκησης να παραμείνουν στις …επάλξεις

Τα περισσότερα από τα μέλη της προσωρινής σημερινής διοίκησης, δείχνουν καλή θέληση για να παραμείνουν στον Παναιγιάλειο, όσο οι άλλες λύσεις …σκόνταψαν στην αφετηρία.
Είτε με την αναζήτηση κάποιου νομικού τρόπου να διατηρηθούν στο ΔΣ και μετά τις 6 Σεπτεμβρίου, είτε με την σύσταση ενός νέου ΔΣ, που θα κρατά τις τύχες του μελανόλευκου σωματείου.

Προσπάθεια από μέλη της διοίκησης να κρατήσουν το ενδιαφέρον του Τσιγκρή

Μέλη της διοίκησης που διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις με τον επιχειρηματία Κώστα Τσιγκρή και με τις μεταξύ τους επαφές πείθουν τον Τσιγκρή να στηρίξει οικονομικά τον Παναιγιάλειο.
Ακόμα κι αν αυτή η προσπάθεια τελεσφορήσει επιτυχώς δεν θα είναι σε θέση να κρατήσει σε οικονομικό ισοζύγιο τον Παναιγιάλειο, στις μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις που έρχονται στη νέα Γ΄ Εθνική.
Δεν παύει όμως να αποτελεί μια αρχή για να διατηρήσει την ομάδα στον σεβασμό των αντιπάλων.

Χαμηλό το μπάτζετ

Φυσικά αυτή η σεζόν θα λειτουργήσει με τελείως διαφορετικό μπάτζετ από την περυσινή σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι θα δοθεί προτεραιότητα στο ρόστερ κυρίως από ποδοσφαιριστές της περιοχής μας, ενώ θα μετριέται σοβαρά το κάθε έξοδο της ομάδας προς όλες τις κατευθύνσεις.

Επιστροφή του Μαρτίνη και βρίσκει τον δρόμο της η Ρόδος

Δεν θα έχει κατά τα φαινόμενα την τύχη του Ιάλυσου η Ρόδος.
Στην δεύτερη Γενική Συνέλευση της περασμένης Παρασκευής, ο Αντώνης Μαρτίνης που είχε δηλώσει την παραίτησή του από την προεδρία, επιστρέφει και πάλι για να γλιτώσει την ομάδα της Ρόδου από τα χειρότερα.
Ύστερα από ψηφοφορία πήρε «σταυρό» από όλα τα μέλη που τον στήριξαν για να βγει η ομάδα της Ρόδου από το αδιέξοδο.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr