background img
banner
banner

Αλλάζει ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Την τροποποίηση-συμπλήρωση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αιγιαλείας, αποφάσισε το Δ.Σ. στην τελευταία συνεδρίασή του την περασμένη εβδομάδα. Η αλλαγή έχει να κάνει κυρίως με το άρθρο 9, στο οποίο προστίθενται νέες οργανικές θέσεις σύμφωνα με τις ανάγκες της Επιχείρησης, νέοι κλάδοι και νέες ειδικότητες.

Ειδικότερα, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στις 4 θέσεις ΠΕ προστίθενται άλλες 13 με 4 για την ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, 7 ΠΕ Μηχανικών, 1 ΠΕ Χημικών και 1 ΠΕ Πληροφορικής. Στις 2 θέσεις Τ.Ε. προστίθενται 9. Από αυτές οι 2 είναι ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού, οι 5 ΤΕ Τεχνολογικών Εφαρμογών, η 1 ΤΕ Πληροφορικής και 1 ΤΕ Βιοϊατρικών Επιστημών. Στις 46 Δ.Ε. προστίθενται κι άλλες 30. Αυτές είναι: 8 ΔΕ Τεχνικού, 2 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου, 2 ΔΕ Τεχνικού, 2 ΔΕ Οδηγών, 2 ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού, 3 ΔΕ Υποστηρικτικού προσωπικού, 1 ΔΕ Προσωπικό Καθαριότητας και 10 ΔΕ Εργατών.

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή θα καταλαμβάνει όποιος από το υπηρετούν προσωπικό με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου, κατέχει τα προσόντα και πληροί τις προϋποθέσεις. Ακόμη θα προβλέπεται η δυνατότητα πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών της ΔΕΥΑ.Α. Οι ειδικότητες και ο αριθμός των θέσεων για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου, θα καθορίζονται κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης με αιτιολογημένη απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ.Α.

Η ονομασία

Τέλος, η αλλαγή έχει να κάνει και με την επίσημη επωνυμία της ΔΕΥΑ.Α. δεδομένου ότι η «Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αιγίου (ΔΕΥΑ Αιγίου)» άλλαξε σε «Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αιγιαλείας (ΔΕΥΑ Αιγιαλείας), μετά την ένταξη και των υπολοίπων Δημοτικών Ενοτήτων.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr