background img
banner
banner

Αλλάζουν τα έξι μέλη από το 9μελές ΔΣ του Παναιγιάλειου

Για τις ανάγκες της Γενικής Συνέλευσης ήταν το πρόσφατο και πρόχειρο όπως αποδείχθηκε ΔΣ του Παναιγιάλειου, το οποίο ψηφίστηκε τυπικά για να προχωρήσει η καθυστερημένη κατάσταση στον Παναιγιάλειο. Ο επιχειρηματίας Κώστας Τσιγκρής δείχνει να μην ασχολείται με την οικονομική ενίσχυση στον Παναιγιάλειο, οπότε πάμε σε ένα άλλο …«Χ» πλάνο.

Ετοιμάζεται νέο Συμβούλιο από σήμερα

Ο Γιώργος Μπάστας που μαζί με τους επίσης Αιγιώτες Κώστα Τηλιγάδη και Ευαγγελίου;, είναι από τους παραμένοντες στο ΔΣ του Παναιγιάλειου, θα πρέπει από την αρχή να ετοιμάσει έναν νέο φάκελο για το Πρωτοδικείο, που θα περιγράφει αναλυτικά τα στοιχεία των έξι νέων μελών.

Είναι οι άνθρωποι που πλήρωσαν τα χρήματα του προστίμου και της δήλωσης συμμετοχής, είναι Αθηναίοι και θα πλαισιώσουν από αυτή την εβδομάδα το νέο ΔΣ.
Ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας μάνατζερ, ενώ γενικός διευθυντής θα αναλάβει ο Παλαιολόγου.

Ενδιαφέρει και ο καταρτισμός του 3ου ομίλου τον Παναιγιάλειο

Πολλά τα ταξίδια τα νησιά για τον Παναιγιάλειο που επιβαρύνουν κατά πολύ το μπάτζετ του σωματείου, καταπονούν παίκτες, συνοδούς και φιλάθλους, προσθέτουν στην αγωνιστική δράση του ένα μεγάλο μειονέκτημα.

Μακάρι να υπάρξουν ελαφρυντικά στις μετακινήσεις του Παναιγιάλειου στο νέο πρωτάθλημα, κάτι που θα αποφασίσει το νέο ΔΣ της ΕΠΟ, που θα σχηματιστεί από τις εκλογές στις 22 τρέχοντος.
Ορατός ο φόβος να προστεθεί και η Λέσβος στα γνωστά από πέρυσι θαλασσινά ταξίδια, που έχει δυο ομάδες. Την Αγυιά Πλωμαρίου και τον Αιολικό που υπάρχει περίπτωση να μην κατέβει στο πρωτάθλημα.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr