background img
banner
banner

Ανοίγει νέα σελίδα από σήμερα ο Παναιγιάλειος

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ Η ΝΕΑ

Στη σημερινή Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου βγαίνει στο πια περιθώριο η προσωρινή διοίκηση και με την επίσημη κανονική διοίκηση που θα διαμορφωθεί μετά τις εκλογές από την Τρίτη μια νέα αρχή περιμένει τον Αιγιώτικο Σύλλογο.

Το καλό στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι κερδίζεται πολύτιμος χρόνος για δράση με την προθυμία ανθρώπων να δείξουν ενδιαφέρον στην δημιουργία νέας διοίκησης, αφού με την λήξη χρόνου της προσωρινής διοίκησης στις 6 Σεπτεμβρίου, θα ήταν πολύ αργά για την δημιουργία ενός νέου ΔΣ, καθώς και για την κινητοποίηση ανεύρεσης τεχνικής ηγεσίας και ρόστερ, λίγες μόλις μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σίγουρος μόνο ο Κώστας Τσιγκρής

Με εξαίρεση τον Κώστα Τσιγκρή, δεν υπήρχε μέχρι το βράδυ Κυριακής κάποιο άλλο επίσημο ενδιαφέρον επιχειρηματία, για την ένταξή του στη νέα διοίκηση.
Αυτό θα ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα το απόγευμα στο Επιμελητήριο, με το ραντεβού της συγκέντρωσης να έχει δοθεί για τις 18:30.
Τα υποψήφια μέλη της διοίκησης δεν εξαιρούν κάποιο άλλο επίσημο ενδιαφέρον, ύστερα από τις επαφές που έκαναν τις τελευταίες μέρες, προσπαθώντας να φέρουν κι άλλους ανθρώπους κοντά στον Παναιγιάλειο.

Αγώνας δρόμου στον βωμό του νέου προγραμματισμού

Τον χαμένο χρόνο θα προσπαθήσει να κερδίσει όσο καλύτερα και περισσότερο μπορεί η νέα διοίκηση, αφού ξεκινώντας από το μηδέν υπάρχουν μπροστά πάρα πολλές εκκρεμότητες.
Πρώτη κίνηση είναι η κοινή απόφαση που θα παρθεί στο θέμα του νέου προπονητή. Απαραίτητο άλλωστε στις επιλογές της επάνδρωσης του ρόστερ, το οποίο με το νέο νόμο θα χρειαστεί απαραίτητα και καλούς ποδοσφαιριστές μικρούς σε ηλικία.

Η υποχρέωση παρουσίας δυο μικρών κάτω των 21 ετών την ώρα του αγώνα, βάζει τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής σε μια ατελείωτη ανίχνευση ταλέντων, που θα κάνουν την διαφορά στον αγωνιστικό χώρο.

Ανανεώσεις και νέα μέλη στον Παναιγιάλειο

Σύμφωνα με στοιχεία της διοίκησης έχουν μέχρι τώρα πραγματοποιηθεί 70 ανανεώσεις μελών και προστίθενται νέα μέλη στις Γενικές Συνελεύσεις.
Μια καλή διοικητική κίνηση λογικά θα ευαισθητοποιήσει τους απανταχού μελανόλευκους φιλάθλους για να έρθουν κοντά στα αγωνιστικά και άλλα συμφέροντα του Παναιγιάλειου.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr