background img
banner
banner

Απανωτές διαρρήξεις και απόπειρες σε Συνοικισμό και Άβυθο

 «ΠΟΝΤΙΚΟΙ» ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΒΕΡΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ

Πεδίο δράσης διαρρηκτών έχουν γίνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα συνοικίες της περιοχής. Τα ξημερώματα της Πέμπτης άγνωστοι «χτύπησαν» σε οικία στον Συνοικισμό τη στιγμή που απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες, ενώ το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν στο σημείο, έχει καταγραφεί από κάμερα παρακείμενης οικίας με την αστυνομία να αναζητά τα ίχνη τους.

Ένα εικοσιτετράωρο μετά και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Παρασκευής άγνωστοι επιχείρησαν να διαρρήξουν οικία επίσης στον Συνοικισμό, αφού αναρριχήθηκαν στον πρώτο όροφο, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί στην προσπάθειά τους να παραβιάσουν μπαλκονόπορτα κατά την προσφιλή τακτική τους. Λίγο πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία ετράπησαν σε φυγή, αφήνοντας όμως τα ίχνη τους.

Το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιουλίου, άγνωστοι διέρρηξαν οικία στην περιοχή της Αβύθου, αφαιρώντας κοσμήματα πολύ μεγάλης αξίας καθώς και χρήματα. Μάλιστα, ο τρόπος που μπήκαν στο σπίτι, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στο Protionline.gr ο ιδιοκτήτης, είναι πανομοιότυπος με άλλες διαρρήξεις και αντιπροσωπευτικός της θρασύτητας των δραστών.

Από το στέγαστρο πήδηξαν στη βεράντα του πρώτου ορόφου, άνοιξαν τη μπαλκονόπορτα, εισήλθαν στο σπίτι και έκανα «φύλλο και φτερό» τις κρεβατοκάμαρες, προκαλώντας και τεράστιες ζημιές. Αφαίρεσαν κοσμήματα και μετρητά ενώ δεν άφησαν ούτε τους κουμπαράδες των παιδιών…


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr