background img
banner
banner

Απεγκλωβισμός από την Πυροσβεστική δύο πεζοπόρων στα Νιάματα | ΦΩΤΟ

ΕΙΧΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΔΥΣΒΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ – ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΝΕΔΡΑΜΑΝ

Τέλος καλό όλα καλά για δύο πεζοπόρους που εγκλωβίστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουλίου σε ύψωμα στην περιοχή Νιάματα. Χάρη στην επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου και με τη συνεισφορά εθελοντών, κατέβηκαν υποβοηθούμενοι με απόλυτη ασφάλεια.

Οι Αθηναίοι γεωλόγοι, πραγματοποιούσαν πεζοπορία στο φαράγγι του Βουραϊκού. Κάποια στιγμή βρέθηκαν σε ύψωμα που αποτελεί δύσβατο σημείο και ήταν αδύνατον να κατέβουν. Τηλεφώνησαν τότε στην Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας τους εντόπισαν και τους βοήθησαν να κατέβουν σε ασφαλές σημείο. Συνολικά, στο συμβάν μετέβησαν τρία οχήματα εκ των οποίων επιχείρησαν οι άνδρες των δύο ενώ το τρίτο παρέμεινε σε περίπτωση που χρειαζόταν πρόσθετη βοήθεια.

Παρούσα ήταν και η εθελοντική ομάδα «Αχαιός Ε.Ο.Π.Π.» και οι ομάδες Διακοπτού και Ζαχλωριτίκων που συνέδραμαν στην ανεύρεση και ασφαλή μεταφορά των δύο ατόμων που είχαν εγκλωβιστεί. Επίσης, στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο οι δύο πεζοπόροι δεν έφεραν τραύματα και ήταν καλά στην υγεία τους.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr