background img
banner
banner

Από τον Αστέρα Τέμενης στην Ακράτα ο Τάσος Βαγενάς – Παρέμεινε και ο Γρηγόρης Τσινούκας

ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ Α1 ΕΣΚΑ-Η ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ξεκίνησε η μεταγραφική ενίσχυση στην Ακράτα BC που θα συμμετάσχει και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η με στόχο την άνοδο στην Α1.

Πέρυσι έφτασε κοντά στα πλέι οφ αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε, αλλά οι νεαροί ως επί το πλείστον παίκτες της ομάδας πήραν σημαντικές εμπειρίες έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.
Με την παραμονή του βασικού κορμού της και την προσθήκη 2-3 έμπειρων παικτών η ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας μπορεί να δημιουργήσει μία ακόμη πιο ανταγωνιστική ομάδα και να διεκδικήσει την άνοδο.

Ήδη, ο Γρηγόρης Τσινούκας συμφώνησε να παραμείνει για ένα ακόμη χρόνο ενώ ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφή.

Ο Τάσος Βαγενάς, που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τέμενης προστέθηκε στο ρόστερ ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο τη γραμμή των ψηλών και μαζί με τον Τσινούκα δημιουργούν ένα πολύ αξιόπιστο δίδυμο για την κατηγορία. Οι δύο παίκτες υπήρξαν συμπαίκτες και στον Αστέρα Τέμενης στη National League 2 μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο όταν ο Τσινούκας αποχώρησε για να ενταχθεί στην Ακράτα.

Με 14 ομάδες η κατηγορία

Στην Α2 της επόμενης περιόδου θα συμμετάσχουν και πάλι 14 συνολικά ομάδες. Τελευταία χρονικά προστέθηκε η ΕΑ Παραλίας που βγήκε ηττημένη από τον ΑΟ Δύμης στους τελικούς παραμονής της Α1 ενώ είχε προηγηθεί φυσικά ο Ηρακλής Πύργου που είχε υποβιβάστηκε απευθείας από τη μεγάλη κατηγορία.

Οι υπόλοιπες είναι οι οκτώ που παρέμειναν από το περυσινό πρωτάθλημα, δηλαδή ο Κεφαλληνιακός, το Σκαγιοπούλειο, ο Πήγασος Μπεγουλακείου, ο ΠΑΣ Ναυπάκτου, η Ακράτα (μοναδική ομάδα από την Αιγιάλεια), η Νίκη Προαστίου, ο Προφήτης Ηλίας και ο Σείριος και οι τέσσερις που ανέβηκαν από τη Β΄ ΕΣΚΑ-Η. Ο Υπερίων Αμαλιάδας, ο Αχαϊκός, ο Κρόνος και το Σοπωτό. Σ
ύνολο 14 ομάδες που θα απαρτίζουν την Α2 ΕΣΚΑ-Η της επόμενης περιόδου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr