background img
banner
banner

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση στον Παναιγιάλειο

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Σήμερα το πρωί στις 10 θα εκδικαζόταν η αίτηση του Παναιγιάλειου σχετικά με τις αλλαγές προσώπων που προέκυψαν στο νέο ΔΣ, ύστερα από τις εκλογές που είχαν προηγηθεί στην τελευταία Γενική Συνέλευση. Μετά την απόφαση αποδοχής της μελανόλευκης διοίκησης με τα νέα μέλη, αρχίζει και μια σειρά δράσεων για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Ο Παναιγιάλειος εισέρχεται σε μια νέα περίοδο, αλλάζει διοίκηση, αλλάζει σελίδα, δραστηριοποιείται από νέα …χέρια.

Σε επαφή με τους παίκτες που έχουν δελτία και με αυτούς που δεν έχουν

Έχουν ήδη ειδοποιηθεί και βρίσκονται σε αναμονή κάποιοι παίκτες που ενδιαφέρουν τον Παναιγιάλειο και διατηρούνται τα δελτία τους στην ομάδα, αλλά και με κάποιους που έχει λήξει το συμβόλαιό τους με την ομάδα.

Εβδομάδα κινητοποιήσεων η επόμενη

Αυτά και άλλα θέματα θα απασχολήσουν το νέο ΔΣ, το οποίο περιμένει πολύ δουλειά από την ερχόμενη εβδομάδα. Χρήζει να ολοκληρωθεί το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, αν δηλαδή παραμένει ο Μίλτος Γκόφας στην προτίμηση της νέας διοίκησης, αφού από κοινού προπονητής και ΔΣ θα πάρουν τις αποφάσεις για την στελέχωση του νέου ρόστερ με τις μεταγραφές που θα πραγματοποιηθούν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα είναι στον πάγκο ο Μίλτος Γκόφας

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν θα ισχύσει η αρχική αναφορά με τον Μίλτο Γκόφα στο τιμόνι του Παναιγιάλειου. Αναμένεται να ανακοινωθεί άλλος προπονητής που θα οδηγήσει το Αιγιώτικο σωματείο στη νέα αγωνιστική σεζόν 2024-25 στην Γ΄ Εθνική.

Πρόεδρος αναλαμβάνει ο μάνατζερ Κ. Χαραλαμπίδης

Στη νέα προεδρία του Παναιγιάλειου αναμένεται να στέκεται ο μάνατζερ Κώστας Χαραλαμπίδης. Θα τον συμπληρώνουν πέντε επιχειρηματίες από την Αθήνα και ακόμα από την περιοχή μας τρία μέλη που ήσαν ανάμεσα στα υπόλοιπα εννέα του ΔΣ της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης. Πρόκειται για τον Γιώργο Μπάστα, τον Νίκο Κωσταρίδη και τον Κωνσταντίνο Χρονόπουλο.

Στην συνέντευξη Τύπου θα γίνει αναφορά σε όλες τις λεπτομέρειες

Δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί συνέντευξη τύπου από τη νέα διοίκηση, μέσα από την οποία θα ανακοινωθεί το πλάνο της νέας αγωνιστικής σεζόν, τεχνική ηγεσία, μπάτζετ και μεταγραφικός σχεδιασμός, καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια που μπορεί να αφορά τον νέο Παναιγιάλειο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr