background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τσολόπουλος και Δημητρόπουλος κλείνουν «τρύπες» στους πάγκους

Ο Νίκος Τσολόπουλος συμφώνησε με τον Πυρσό, ο Γιώργος Δημητρόπουλος με τη Νίκη Προαστείου. Ύστερα από τις δυο αυτές προσθήκες προπονητών, γεμίζουν σχεδόν οι πάγκοι της Α΄ κατηγορίας.

Το φαινόμενο αρκετών αλλαγών δεν απουσίασε για μια ακόμα σεζόν, κάτι που συνέβη και στην εκπρόσωπο της Αιγιάλειας Αιγείρα / Ακράτα, με την πρόσληψη του Βασίλη Μπαλατή.

Ερωτηματικό παραμένει στον Ατρόμητο Λάππα, που ναι μεν είχε συμφωνήσει με τον Αλέξανδρο Χαρακίδα στον πάγκο του, όμως τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά στο σωματείο του Λάππα.
Νεώτερα περιμένουμε και από τον Αρη Πατρών που μετά την αποχώρηση του Αρη Ρούσου επικρατεί στασιμότητα και προβληματισμός.

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος στον πάγκο της Νίκης Προαστείου

Μόνο εύκολο δεν ήταν για την ομάδα του Προαστείου να αντικαταστήσει τον προπονητή της Νίκο Πατρώνη, που ύστερα από 17 χρόνια υπηρεσίας στη Νίκη, έφυγε για τα παιδικά τμήματα της Παναχαϊκής.

Στην θέση του ανέλαβε τελικά ο Γιώργος Δημητρόπουλος, διπλωματούχος με UEFA A’ και με εμπειρίες από την Super League 2 συνεργαζόμενος με την ομάδα του Αλίμου.

Ειδικός και στην ανάλυση των αγώνων όταν μάλιστα η Νίκη Προαστείου ανανέωσε την συνεργασία της με την εταιρεία “Your Analyst”, που καταγράφει αναλυτικά τις επιδόσεις των ποδοσφαιριστών στους αγώνες, κάτι που θα ισχύσει και για την ακαδημία του Προαστείου.Δίπλα στον Γιώργο Δημητρόπουλο ο εξαιρετικός γυμναστής Αρης Παναγόπουλος, αναμένεται να συνεχίσουν επάξια την δημιουργική δουλειά του προκατόχου Νίκου Πατρώνη.

…Έκλεισε Νίκο Τσολόπουλο για τον πάγκο του ο Πυρσός

Ήταν πέρυσι στην Δάφνη ο Νίκος Τσολόπουλος που κέρδισε την άνοδο σαν πρωταθλήτρια από την Β΄ στην Α΄ κατηγορία. Η επιτυχημένη σεζόν του έφερε προτάσεις για να επιλέξει τελικά να συνεργαστεί με τον επίσης νεοφώτιστο στην Α΄ κατηγορία Πυρσό.

Μπαίνει το νερό στο αυλάκι για τον Αετό Ρίου

Επιστρέφει η αισιοδοξία στον Αετό Ρίου, αφού η αποχώρηση του πρώην ισχυρού άνδρα Βασίλη Βάλαρη, άφησε πολλά ερωτηματικά για το μέλλον στο σωματείο του Ρίου.
Στις εκλογές της περασμένης Δευτέρας υπήρξαν ενδιαφερόμενοι για το νέο ΔΣ.
Έγιναν οι εκλογές και αναμένεται να ανακοινωθεί το σώμα της νέας διοίκησης.

Λύση για το γηπεδικό στον Άγιο Βασίλειο

Ο Κεραυνός αναγκάστηκε να παίζει στο «Κάνιστρας», αφού το τρένο του «έφαγε» ένα μεγάλο κομμάτι αγωνιστικού χώρου. Οι άνθρωποι της διοίκησης ήθελαν πάλι μια έδρα στην περιοχή του βρήκαν μια έκταση 47 στρεμμάτων, η οποία ανήκει στην «ΓΑΙΑ ΟΣΕ».

Έτρεξαν για τα διαδικαστικά και πλέον απευθύνθηκαν στον δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη για την χρηματοδότηση του έργου. Ένα έργο που θα κοσμεί την περιοχή, αφού εκτός από γήπεδο ποδοσφαίρου θα περιέχει επίσης γήπεδα μπάσκετ, βόλευ, παιδική χαρά.

Ατρόμητος Π.: Και του χρόνου με Νικολακόπουλο στην άμυνα

Ο Σωτήρης Νικολακόπουλος ήταν από τους διακριθέντες του Ατρόμητου Πατρών, που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α΄κατηγορία. Για ακόμα μία σεζόν παραμένει στους “πορτοκαλί” και αποτελεί ακόμα μία ανανέωση ουσίας για το σύνολο του Σάκη Πεφάνη.

Η σχετική ανακοίνωση: “Η διοίκηση στο Ατρόμητου Πατρών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασία της με τον έμπειρο αμυντικό Σωτήρη Νικολακόπουλο. Ερχόμενος πέρυσι στην ομάδα μας και πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά χωρίς να λείψει από καμιά αγωνιστική υποχρέωση του συλλόγου μας.
Σωτήρη ευχόμαστε μια γεμάτη σεζόν χωρίς τραυματισμούς και στο τέλος να κατακτήσουμε τους στόχους μας”.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr