background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Δεν κατάφεραν να περάσουν στην τετράδα της Πελοποννήσου οι Παγκορασίδες βόλεϊ του Α.Ο. Ακράτα

ΠΑΡΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Με δύο ήττες από τον Απόλλλωνα Καλαμάτας ολοκλήρωσαν την πολύ καλή φετινή τους πορεία οι Παγκορασίδες βόλεϊ του Α.Ο. Ακράτα στο πρωτάθλημα Κ16 Της ΕΣΠΕΠ. Κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τις οκτώ καλύτερες ομάδες της Πελοποννήσου αλλά στα ημιτελικά γνώρισαν δύο ήττες από τον ισχυρό Απόλλωνα Καλαμάτας και αποκλείστηκαν, αποκομίζοντας όμως σημαντικές εμπειρίες για το άμεσο μέλλον.

Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Ακράτας “Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος”, παρά το δυναμικό ξεκίνημα και το πρώτο σετ που κατέκτησαν, τελικά ηττήθηκαν με 3-1 σετ σε ένα συναρπαστικό ματς, γεμάτο ένταση και πάθος και με αρκετούς φιλάθλους στην κερκίδα που επέλεξαν σε μια τόσο ζεστή μέρα, να πάνε στο γήπεδο αφήνοντας το μπάνιο και τη θάλασσα για να υποστηρίξουν την ομάδα.

Στη ρεβάνς, μετά από μια πολύ καλή προσπάθεια, ο Α.Ο. Ακράτα ηττήθηκε δίκαια με 3-0 σετ από έναν ισχυρότερο αντίπαλο. Παρά το αποτέλεσμα, η όλη φετινή πορεία απέδειξε τη μαχητικότητα και την αξία των κοριτσιών. Η μικρή σε πληθυσμό Ακράτα έχει πλέον κερδίσει μια θέση στον χάρτη του βόλεϊ, προσπαθώντας να καταξιωθεί απέναντι σε πόλεις όπως το Ναύπλιο, το Άργος, η Πάτρα και η Καλαμάτα.

Σε σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του συλλόγου αναφέρεται:

“Η προσπάθεια συνεχίζεται και είμαστε περήφανοι για την πρόοδο που έχουμε κάνει. Θετική εντύπωση μας έκανε η ύπαρξη κλιματιστικών στο κλειστό γήπεδο της Καλαμάτας, γεγονός που βοήθησε να γεμίσει το γήπεδο με κόσμο, από μικρούς και μεγάλους, σε μια τόσο ζεστή μέρα. Αυτό δημιούργησε μια φανταστική ατμόσφαιρα και ενίσχυσε την εμπειρία του αγώνα. Μάλιστα, πολλοί μας ρωτούσαν στο γήπεδο πού βρίσκεται η Ακράτα και πολλοί εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφθούν την όμορφη πόλη μας στο μέλλον.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι βοήθησαν για την ασφαλή μετακίνηση της ομάδας μας με πούλμαν.

Επιπλέον, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην Ψησταριά “ο Βασίλης” στην Άνω Ακράτα που κέρασε όλη την ομάδα σουβλάκια μετά τον πρώτο αγώνα. Τέλος, θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία για τη συνέχεια στον Απόλλωνα Καλαμάτας και να πούμε καλό καλοκαίρι σε όλους!”.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr