background img
banner
banner

Δεν κινείται φύλλο στην Β΄ κατηγορία Αιγιάλειας

Οι περισσότερες ομάδες της περιοχής μας που ανήκουν στην Β΄ κατηγορία, περισσότερο αποδυναμώνονται παρά ισχυροποιούνται. Μια στασιμότητα που μοιάζει να μειώνει τον ανταγωνισμό της Αιγιάλειας στους ψηλούς στόχους του 2ου ομίλου, αποπνέει ανησυχία σε διοικήσεις, φιλάθλους και ποδοσφαιριστές. Ελάχιστες οι μέχρι τώρα προσθήκες, περισσότερες οι αποχωρήσεις για άλλες περιοχές, κινδυνεύουν να θέσουν τα σωματεία μας στην Β΄ κατηγορία σε ρόλο κομπάρσου.

Οριστικά την Κυριακή οι εκλογές στην ΑΕ Καλαβρύτων

Ο ακριβής χρόνος, ο τόπος και ο τρόπος εκλογών ανακοινώθηκε από την ΑΕ Καλαβρύτων, για τις αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν τελικά την ερχόμενη Κυριακή. Οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 25 Ιουλίου.

Θα προηγηθούν των εκλογών άλλα θέματα, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του σωματείου των Καλαβρύτων:

«Το Δ.Σ. της «Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων» σας προσκαλεί σε Γενική εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Κυριακή 28 Ιουλίου 2024 και ώρα 18:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ) με τα παρακάτω θέματα:

Απολογισμός Απερχόμενου Δ.Σ.

Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού και απαλλαγή μελών απερχόμενου Δ.Σ.

Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

Ανακοίνωση πίνακα υποψηφίων Δ.Σ.

Δηλώσεις υποψηφιοτήτων θα γίνονται δεκτές έως και την Πέμπτη 25 Ιουλίου με καταληκτική ώρα 6 μ.μ.

Διεξαγωγή Αρχαιρεσιών

Σύμφωνα με το εναρμονισμένο καταστατικό οι δηλώσεις υποψηφιοτήτων πρέπει να είναι: α) για Προεδρεία β) για Δ.Σ και γ) για εξελεγκτική επιτροπή

Το ψηφοδέλτιο θα είναι ενιαίο και θα χωρίζεται σε τρία μέρη

Α) υποψήφιοι Πρόεδροι

Β)υποψήφιοι σύμβουλοι

Και Γ)Υποψήφιοι εξελεγκτικής επιτροπής

Σημειώνεται ότι το δικαίωμα του «εκλέγεσθαι » έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη που επίσης είναι ταμειακώς εντάξει έως και την έναρξη της Γενικής Συνελεύσεως και να μην είναι ενεργοί αθλητές τουλάχιστον για ένα χρόνο από την τελευταία τους συμμετοχή σε επίσημο αθλητικό αγώνα.

Σημειώνεται ότι η διεξαγωγή της Γενικής Συνελεύσεως και των αρχαιρεσιών διεξάγεται με το νέο εναρμονισμένο καταστατικό όπως όρισε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το νέο Δ.Σ που θα προκύψει θα είναι 7μελές και με διάρκεια θητείας δύο ετών

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με Νίκο Κυριαζή κ Θεοδόση Παναγόπουλο».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr