background img
banner
banner

Δεν συγκινείται ο Ατρόμητος Πατρών

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Η αρχή της ΕΠΟ για να καλυφτούν οι έντεκα «ορφανές» θέσεις στους ομίλους της Γ΄ Εθνικής, ήταν να αποστείλει πρόσκληση στα οκτώ σωματεία που κατέληξαν στην 4η θέση των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ εθνική, από τους πρωταθλητές των απανταχού Ενώσεων.

Η συνέχεια έχει να κάνει με έγγραφο προς 21 σωματεία, με πρόταση την συμμετοχή τους στην Γ΄ Εθνική προκειμένου να καλυφθούν κάποια στιγμή τα κενά που έχουν προκύψει.
Τα σωματεία αυτά θα πρέπει μέχρι και σήμερα Δευτέρα 29/07, να έχουν απαντήσει εγγράφως αν ενδιαφέρονται όχι να κερδίσουν την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Αρκετά καθυστερημένη αυτή η πρόταση της ΕΠΟ, αφού το πλήθος των σωματείων έχει ήδη κάνει τον σχεδιασμό του για την νέα αγωνιστική σεζόν, υπολογίζοντας στην συγκεκριμένη περίπτωση ότι θα συμμετέχει στην Α΄ κατηγορία.

Μεταξύ των σωματείων που έλαβαν την έγγραφη πρόταση για συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική, είναι και ο Ατρόμητος. Όμως η ομάδα της Πάτρας όπως δηλώνεται από την διοίκηση, έχει προγραμματίσει πλάνο για πρωταθλητισμό τη νέα σεζόν για να κερδίσει άξια την άνοδό του. Δεν ρισκάρει να κάνει το μεγάλο βήμα χωρίς την απαραίτητη ετοιμότητα, αν και έχει δημιουργήσει ένα ισχυρότατο ρόστερ και δυνατό ΔΣ.

Μάλιστα στην διοίκηση προστέθηκε τελευταία στη θέση του γενικού αρχηγού και ο επιχειρηματίας Κώστας Κυρόσιμος, που έχει από το παρελθόν αφήσει τα διαπιστευτήριά του, όπως πρόσφατα στην πορεία πρωταθλητισμού που διέγραψε με την Δάφνη.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr