background img
banner
banner

Διαπίστωσαν μία ακόμη λαϊκή γύρω από τη λαϊκή…

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ»

Αυτοψία στον χώρο της λαϊκής αγοράς και στους δρόμους πέριξ αυτής, πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο μέλη της δημοτικής παράταξης «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο», διαπιστώνοντας, όπως ισχυρίστηκαν στo Protionline.gr, μία εντελώς ανεξέλεγκτη κατάσταση που λειτουργεί εις βάρος του υγιούς εμπορίου.

Επιπλέον, παρατήρησαν πως δεν τηρούνται ούτε στο ελάχιστο οι κανόνες υγιεινής, γεγονός που, ειδικά υπό συνθήκες ζέστης, δημιουργεί μία αφόρητη κατάσταση που εγκυμονεί κινδύνους.΄΄Υπάρχει ακόμα μία λαϊκή παράνομη γύρω από τη λαϊκή αγορά. Πρόκειται για μία ανεξέλεγκτη κατάσταση και μία συνεχής αυθαιρεσία που έχει άσχημες επιπτώσεις τόσο προς τους νόμιμους επαγγελματίες της λαϊκής όσο και στο στεγασμένο εμπόριο΄΄, επισήμανε στo Protionline.gr ο επικεφαλής της παράταξης, Χρήστος Γούτος.

Όπως τόνισε, το φαινόμενο να στήνει ο καθένας τον πάγκο του στους γύρω δρόμους της λαϊκής όπου επιθυμεί και να πουλάει χωρίς άδεια, θυμίζει τριτοκοσμικές καταστάσεις και επ’ ουδενί μία ευνομούμενη κοινωνία. Καλλιεργείται ο αθέμιτος ανταγωνισμός, ευνοείται η παραβατική συμπεριφορά ενώ καταπατούνται δρόμοι και κοινόχρηστοι χώροι.

Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, αυτό που επικρατεί στην οδό Ελίκης, απ’ όπου υποχρεούται να περνά το αστικό λεωφορείο που τα Σάββατα οι οδηγοί συναντούν σοβαρό πρόβλημα καθώς δεν χωρούν να περάσουν από τους πάγκους που έχουν στηθεί…

«Καμπανάκι» για τη δημόσια υγεία – Ζητά την τοποθέτηση χημικών τουαλετών

΄΄Ο δήμος οφείλει να διενεργεί ελέγχους στους χώρους της λαϊκής. Επίσης, είναι υποχρεωμένος να λάβει μέτρα για την τήρηση των κανόνων υγιεινής με την τοποθέτηση χημικών τουαλετών, διότι υπάρχει έντονη δυσοσμία και κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Δυστυχώς η κατάσταση είναι πολύ άσχημη. Δεν είμαστε στην Ινδία.
Είμαστε στην Αιγιάλεια που θέλουμε να γίνει πόλος προσέλκυσης επισκεπτών και να αναπτυχθεί…΄΄, πρόσθεσε ο κ. Γούτος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr