background img
banner
banner

Διπλή ενίσχυση από Ατλα η Αιγείρα / Ακράτα

ΔΗΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΠΖΑΡΟΥ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

Ο Ατλας ήταν το σωματείο που προπονούσε ο Βασίλης Μπαλατής, πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αιγείρας / Ακράτας. Λογικό είναι να γνωρίζει από πρώτο χέρι την ατομική και ομαδική ποιότητα των παικτών του, όπως επίσης ποιοι από αυτούς μπορούν να προσφέρουν εγγυημένα αγωνιστικές βοήθειες στην μεγαλύτερη ερασιτεχνική Α΄ κατηγορία.

Ο ακραίος επιθετικός Μιχάλης Δήμας και ο Μολδαβός εξτρέμ Ανδρέας Κοπζάρου είναι δυο μελετημένες επιλογές του προπονητή Μπαλατή, για να πάρει μαζί του στο σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας που συνεργάζεται τώρα.

Μάλιστα τον Κοπζάρου τον είχαμε δει αγωνιζόμενο απέναντι στον Παναιγιάλειο όταν ήταν ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Ψαθοπύργου, στη συνέχεια πήγε στο Πάτραι και μετά στον Ατλα.
Παραμένει και ο Καραχάλιος στην Αιγείρα / Ακράτα

Ο έμπειρος Πατρινός αμυντικός Κώστας Καραχάλιος (φωτο), πείστηκε για να ανανεώσει την συνεργασία του με την Αιγείρα / Ακράτα.

Το βασικό πρόβλημα του αρχηγού, ήταν οι συνεχείς μετακινήσεις από Πάτρα για τις προπονήσεις και τους αγώνες, άφησε όλα αυτά τα εμπόδια και τα μειονεκτήματα, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στην ανατολική Αιγιάλεια.

Ακόμα μια καλή θετική κίνηση από το μοναδικό σωματείο που εκπροσωπεί την Αιγιάλεια στην Α΄ κατηγορία, ύστερα από τις χθεσινές μεταγραφικές κινήσεις των Κοπζάρου, Δήμα.
Για την συνέχιση της συνεργασίας της με τον Κ. Καραχάλιο, η Αιγείρα / Ακράτα ανακοίνωσε: «Υπάρχουν κάποιες σταθερές… Ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή, το νερό βραζει στους 100°C και ο Κώστας Καραχάλιος ανανεώνει στην Αθλητική Ένωση Αιγείρας-Ακράτας ! Captain ευχόμαστε να είσαι και φέτος γερός και με την εμπειρία σου να βοηθήσεις για την κατάκτηση των στόχων μας!»

Και ο Μάκης Παρασκευόπουλος στον Κεραυνό

Τον μεγάλο σκόρερ Γιάννη Σπανό ακολούθησε στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου ο Μάκης Παρασκευόπουλος, κάτι που επιθυμούσε διακαώς και ο προπονητής Ανδρέας Ανδρούτσος.
Με την τεράστια εμπειρία του θα αποτελέσει πολύτιμο κομμάτι στην προετοιμασία του Κεραυνού, αφού χαίρει εμπιστοσύνης από όλα τα σωματεία, έχοντας αποδείξει την αξία του με έργα.

Μια «ντουζίνα» μεταγραφές στον Ατρόμητο Π.

Ο περυσινός πρωταθλητής Α΄ κατηγορίας Αχαΐας, έχει ολοκληρώσει τα σχέδιά του να μπει δυναμικά και για την ερχόμενη σεζόν στον πρωταθλητισμό και δεν αλλάζει κατεύθυνση για να απαντήσει θετικά στην πρόσκληση της ΕΠΟ για την συμμετοχή του στην Γ΄ Εθνική. Από την Δευτέρα 29 Ιουλίου μπήκε στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση, στην οποία εκτός από την αγωνιστική διάρκεια, προστέθηκε και αρκετός χρόνος για την γνωριμία των νέων παικτών με το τεχνικό επιτελείο. Για δεύτερο συνεχόμενο τίτλο στο νομό μας στοχεύει ο Ατρόμητος και φυσικά στη συνέχεια την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, κάτι που δεν κατάφερε πέρυσι.

Πολλές και καλές μεταγραφές δυναμώνουν το ήδη ποιοτικό ρόστερ στο σωματείο που είναι οι εξής δώδεκα: Αντωνόπουλος (Νίκη Προαστείου), Κορφιάτης (Πανιώνιος / Αχιλλέας), Ρουμπάτος, Βλάχος (Πανμοβριακός), Βορύλλας (ΠΑΟ Βάρδας),), Ρεκούνας, Παπαγιαννόπουλος, Γκότσης (Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων), Μαρκεζίνης (Κεραυνός), Τζουραμάνης (Διαγόρας), Τούφας (Άτλας), Κωστέλος (Εθνικός Π.).


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr