background img
banner
banner

Επιστρέφει ο Τάκης Παναγόπουλος

ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ / ΖΗΡΙΑ

Ένα σωματείο που αγάπησε, στήριξε και έδωσε πολλά στο πρόσφατο παρελθόν ο Τάκης Παναγόπουλος, το πόνεσε όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον οδήγησαν εκτός διοίκησης, χωρίς όμως να παύει να ενδιαφέρεται και να προσφέρει υπηρεσίες. Βρίσκει τώρα την ευκαιρία και τον χρόνο να το υποστηρίξει ενεργά και από πόστο όπως αυτός καλά γνωρίζει και μας αναφέρει στo Protionline.gr κάποια βασικά θέματα της ομάδας:

Για την περιοχή και την ομάδα μας μίλησε ο Τάκης Παναγόπουλος: «Η Ζήρια αποτελεί ακόμα ένα χωριό της Αιγιάλειας με έντονο δημογραφικό πρόβλημα.
Συνδυάζει φυσικές ομορφιές με θάλασσα, βουνό και ένα ποδοσφαιρικό σωματείο που καταγράφει ιστορία 52 ετών.
Είναι γνωστό ότι έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας για πολλές 10ετίες».

Για την παρούσα κατάσταση που κυριαρχεί στην ομάδα Φοίνικας / Ζήρια πήρε θέση το μέλος του νέου ΔΣ: «Σήμερα με βάση τα δεδομένα του χωριού και της περιοχής, όραμά μας είναι η διατήρηση γηπέδου και ομάδας.
Ομολογουμένως με λίγα παιδιά από το χωριό και την περιοχή, γίνεται προσπάθεια για ανοιχτό γήπεδο και ζωντανή την ιδέα της ομάδας.
Με φιλοδοξία την συμμετοχή, το κοινωνικό έργο, την προώθηση του αθλητικού πνεύματος παρά τα προβλήματα που δεν μας εγκαταλείπουν, ένα τυπικά νέο ΔΣ θα συνεχίσει την ΔΟΥΛΕΙΑ».

Για το ποδόσφαιρο στην περιοχή μας και τον προπονητή της ομάδας συνέχισε ο Τάκης Παναγόπουλος: «Γνωρίζουμε την χαρά του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, όπως γνωρίζουμε και τα προβλήματα του χώρου και πολλές φορές την τοξικότητα που παράγει.
Επιχειρούμε με αρχές και κανόνες να διατηρούμε υγιές και απρόσβλητο από άσχημες καταστάσεις το σωματείο μας.
Με προπονητή με έναν από εμάς τον Νίκο ΨΥΧΟΓΙΑΝΝΗ, προχωράμε πιο έμπειροι, πιο ασφαλείς, πιο ήρεμοι στο νέο πρωτάθλημα».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το γήπεδο Ζήριας με τον φυσικό χλοοτάπητα και τις λύσεις που αναζήτησαν στο σωματείο της δυτικής Αιγιάλειας, ο Τάκης Παναγόπουλος εξήγησε:
«Θέλουμε και θα επιδιώξουμε να κάνουμε προπονήσεις στο γήπεδο της Αβύθου ή του Πλαστήρα, ώστε να προστατεύσουμε το γήπεδο Ζήριας.
Αρκετή προσπάθεια στο γηπεδικό μας πρόβλημα έχει κάνει το νομικό πρόσωπο του Δήμου Αιγιάλειας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κο Τάκη Ανδριόπουλο για την αρωγή του».

Φοίνικας / Ζήρια: Το νέο ΔΣ

Πρόεδρος: Νίκος Λαζανάς
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Ντίνος
Γεν. Γραμματέας: Χρήστος Βλάχος
Ταμίας: Παναγιώτης Ραυτόπουλος
Μέλος: Τάκης Παναγόπουλος

Με προπονητή τον Νίκο Ψυχογιάννη

Αρκετά γνώριμος στον πάγκο του Φοίνικα / Ζήριας ο Νίκος Ψυχογιάννης (φωτο), θα παραμείνει εκεί να εκτελέσει χρέη προπονητή και για την νέα αγωνιστική περίοδο.Είχε αντικαταστάσει την περυσινή σεζόν στα μισά της περιόδου τον Θανάση Νταγιούκλα και συνεχίζει τώρα …δριμύτερος.

Διατήρηση του βασικού ρόστερ

Σε ότι αφορά το ρόστερ, στον Φοίνικα / Ζήρια προέχει η διατήρηση του βασικού έμψυχου υλικού και σε αυτή την κατεύθυνση κινείται πρώτα η διοίκηση με την τεχνική ηγεσία.
Υπάρχουν παίκτες που είναι σε θέση να βάλουν την ομάδα σε μια καλή τροχιά πρωταθλητισμού και με κάποιες προσθήκες, το σωματείο της δυτικής Αιγιάλειας μπορεί να διακριθεί όπως την περασμένη σεζόν, έτσι και στην επόμενη.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr