background img
banner
banner

Επιστρέφει στην Αιγιάλεια για την Αιγείρα / Ακράτα ο Κ. Ασπρούκος

ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤO PROTIONLINE.GR

Ο 25χρονος επιθετικός Κωνσταντίνος Ασπρούκος, είχε δεχθεί και πάλι πρόταση συνεργασίας από την Αιγείρα / Ακράτα. Αυτό είχε συμβεί δυο φορές στο παρελθόν, με πρόσφατη αυτή του περασμένου Γενάρη, εποχή των μεταγραφών.

Ο Αστέρας Δερβενίου όμως δεν τον άφησε να φύγει από την ομάδα, έχοντας στην διάθεσή του έναν ακραίο επιθετικό που έπαιζε και στις δυο πλευρές της επίθεσης και δικαιώθηκε, βλέποντας τον Ασπρούκο να σημειώνει συνολικά 17 γκολ.

Με τις τεχνικές του αρετές και την επαφή που είχε με τα δίχτυα, είχαν αναδείξει τις πολύπλευρες αρετές του Κωνσταντίνου, από την εποχή που αγωνιζόταν στην Θύελλα Αιγίου και την ΑΕ Καλαβρύτων, πριν φύγει για την Κορινθία.

Με την ευκαιρία της επιστροφής του στην περιοχή μας το Protionline.gr προσέγγισε τον Ασπρούκο για τις πρώτες του εντυπώσεις με την μεταγραφή του στην ανατολική Αιγιάλεια, όπως επίσης για το αγωνιστικό του παρελθόν και για το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας της Κορινθίας:

Συγκρίνοντας την Α΄ κατηγορίας Κορινθίας με αυτή την Αχαΐας, ο νεοαποκτηθείς επιθετικός της Αιγείρας / Ακράτας μας είπε:
«Αν το δούμε σφαιρικά το πρωτάθλημα της Αχαΐας θα έλεγα ότι διαθέτει μια ταχύτητα παραπάνω ποιοτικά από αυτό της Κορινθίας. Υπάρχουν όμως σωματεία στον γειτονικό μας νομό, όπως ο Πέλοπας Κιάτου, το Λουτράκι, ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου… που κρατάνε σε υψηλό βαθμό το επίπεδο στην Α΄ κατηγορία. Εχει αρκετές δυσκολίες η Α΄ κατηγορία Κορινθίας, όπως επίσης και μακρινά ταξίδια αφού φτάνει μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους. Τα ντέρμπι μεταξύ των ιστορικών αυτών ομάδων ανεβάζουν το ενδιαφέρον στο φίλαθλο κοινό, που αποζημιώνεται σε μεγάλο βαθμό από το μεγάλο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.»

Για την επιλογή του να συνεργαστεί με την Αιγείρα / Ακράτα έκανε επίσης αναφορά ο Ασπρούκος:
«Είναι κοινό …μυστικό η σοβαρότητα με την οποία κινείται η διοίκηση της Αιγείρας / Ακράτας. Υπάρχει συνέπεια, εμπιστοσύνη στις συμφωνίες που γίνονται με μας τους ποδοσφαιριστές. Το πλάνο που μπαίνει κάθε σεζόν ακολουθείται κατά γράμμα, αποτελεί μαγνήτη για τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή μένοντας ελεύθερος, βάζοντας στην άκρη άλλες προτάσεις που είχα με περισσότερα οικονομικά οφέλη. Μάλιστα είχαμε συμφωνήσει να πορευτούμε μαζί με την Αιγείρα / Ακράτα από τον περασμένο Γενάρη, όμως δεν μου το επέτρεψε η διοίκηση του Αστέρα Δερβενίου.»

Για τον συμπαίκτη του Ευφραιμόπουλο που επίσης αποκτήθηκε από την Αιγείρα / Ακράτα, ο Κωνσταντίνος Ασπρούκος είπε:
«Σίγουρα η απόκτηση του Γιάννη Ευφραιμόπουλου ήταν μια πολύ καλή επιλογή. Υπήρξε στους καλύτερους παίκτες της περασμένης σεζόν στον Αστέρα, παίζει σε θέση αμυντικού χαφ, μπορεί όμως να κυμανθεί σε υψηλά στάνταρ απόδοσης και σε άλλες θέσεις. Χαίρομαι πολύ που θα τον έχω και φέτος συμπαίκτη στην δική μου αυτή τη φορά περιοχή.»

Για τους προσωπικούς του στόχους στην Αιγείρα / Ακράτα μας μίλησε ο 25χρονος επιθετικός
«Πρώτα θέλω να υπάρχει υγεία σε μένα και στους συμπαίκτες μου. Πέρυσι ήμουν άτυχος γιατί τραυματίστηκα κληρονομώντας διάστρεμμα τρίτου βαθμού και τυχερός γιατί αυτό συνέβη την τελευταία αγωνιστική.
Βέβαια έχω ξεπεράσει πλέον τον τραυματισμό μου και επικεντρώνομαι στο να προσφέρω πολύτιμες υπηρεσίες στην νέα μου ομάδα. Πέρυσι είχα 17 γκολ, ελπίζω να σηκώσω και φέτος ψηλά το …κοντέρ των επιτυχιών μου. Στην Αιγείρα / Ακράτα υπάρχει, αλλά και έρχεται ποιοτικό υλικό που θα είναι σε θέση να μου προσφέρει βοήθειες για να βλέπω …δίχτυα».

Για τη σημασία της συμμετοχής του στο δύσκολο πρωτάθλημα Α΄ ΕΠΣΑ τοποθετήθηκε ο Ασπρούκος:
«Μια σεζόν στην Κορινθία, μου έλειψαν οι ομάδες και τα παιδιά της περιοχής μου, οι συγκινήσεις που προσφέρουν οι αναμετρήσεις και όχι μόνο με τους ισχυρούς αντιπάλους.
Η επιστροφή μου συνδυάζεται με μια μεγάλη προσωπική πρόκληση. Θέλω να τοποθετήσω ψηλά τον πήχη στα αγωνιστικά μου κατορθώματα και από την θεωρία να περάσω στην πράξη από τις 21 Σεπτεμβρίου που είναι η πρεμιέρα».

Για το τι κρατά από την μέχρι τώρα από την ποδοσφαιρική του διαδρομή υπογράμμισε ο Ασπρούκος:
«Δεν θα ξεχάσω τις δυο ανόδους που κερδίσαμε στην ΑΕ Καλαβρύτων. Ιδιαίτερα εκείνη η πρώτη στην Α΄ κατηγορία ήταν ιστορική και συνοδεύτηκε με μεγάλη γιορτή και αποθέωση από τους φιλάθλους και κατοίκους των Καλαβρύτων.
Ανυπομονώ να ζήσω το γρηγορότερο παρόμοιες πανηγυρικές καταστάσεις.»


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr