background img
banner
banner

Η έφοδος στον καταυλισμό έφερε συλλήψεις

«ΟΡΓΙΟ» ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗΣ ΣΤΟΥ «ΜΠΑΚΑΡΕΤΣΟΥ» ΣΤΗ ΡΟΔΟΔΑΦΝΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Μεγάλο αριθμό περιπτώσεων ρευματοκλοπών διαπιστώνουν σε κάθε έφοδό τους στους καταυλισμούς Ρομά της περιοχής, άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας. Η αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό «Μπακαρέτσου» στη Ροδοδάφνη είχε ως αποτέλεσμα να διαπιστωθούν έντεκα περιπτώσεις ρευματοκλοπών ενώ έγιναν και εννέα συλλήψεις με αντίστοιχες δικογραφίες σε βάρος των συλληφθέντων.

Οι αστυνομικοί… έπιασαν στον ύπνο τους κατοίκους αφού η έφοδος έγινε νωρίς το πρωί και διαπιστώθηκε πως σε έντεκα περιπτώσεις είχαν συνδεθεί παράνομα με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ. Επίσης, έγιναν έλεγχοι σε οχήματα καθώς και για άλλα πιθανά αδικήματα ωστόσο δεν διαπιστώθηκε κάτι άλλο. Συνολικά για ρευματοκλοπή συνελήφθησαν εννέα άτομα εκ των οποίων τέσσερις άνδρες και πέντε γυναίκες, που πρόκειται να παρουσιαστούν την Τρίτη 9 Ιουλίου ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

Πολλοί Ρομά έχουν φύγει για άλλες περιοχές

Οι αιφνιδιαστικές αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα σε καταυλισμούς της περιοχής αν και παρατηρείται πως αρκετοί από τους κατοίκους τους δεν διαμένουν πλέον στην περιοχή και έχουν φύγει προς νησιά και άλλες πόλεις.

 

 

 


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr