background img
banner
banner

Η αυτοθυσία του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου στη μεγάλη φωτιά της Πάτρας | ΦΩΤΟ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΙΓΙΟΥ 

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε ο φακός στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Πάτρα. Υπεράνθρωπες προσπάθειες έγιναν για να απομακρυνθούν κάτοικοι από συνοικίες της Πάτρας, την ώρα που η φωτιά έκαιγε με μανία.

Η κάμερα του Mega κατέγραψε τη στιγμή που αστυνομικός έχει πάρει στην αγκαλιά του έναν ηλικιωμένο άνδρα και τον μεταφέρει  μακριά από τη φωτιά. Ο αστυνομικός που μπήκε σχεδόν μέσα στη φωτιά και  απομάκρυνε τον ηλικιωμένο από τον τόπο της κατοικίας του, καθώς δεν ήταν σε θέση να περπατήσει, και τον μετέφερε σε ασφαλές σημείο, δεν είναι άλλος από τον μπασκετμπολίστα του Κεραυνού Αιγίου Δημήτρη Χριστοδουλόπουλο, που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απέσπασε εκατοντάδες θετικά σχόλια για την αυτοθυσία που επέδειξε. Μάλιστα, από μαρτυρίες κατοίκων μετέφερε και άλλους ανθρώπους μακριά από τη φωτιά.

Στον αρχηγό του Κεραυνού (που έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στην ομάδα) απένειμαν τα εύσημα αρκετοί άνθρωποι του μπάσκετ που τον αναγνώρισαν και ιδιαίτερα συμπαίκτες του στην αιγιώτικη ομάδα με τον Γιάννη Ντούλε να γράφει χαρακτηριστικά – μεταξύ άλλων –  στο προφίλ του στο facebook: “Μπράβο Δημήτρη. Φιλαράκο δεν έχω λόγια, έπαιρνες τον κόσμο στις πλάτες σου. Ότι και να πω είναι λίγο.”

Ενώ ο φίλος του Κώστας Καρυτινός συμπλήρωσε: “Πόσο Τυχερός αλλά πιο πολύ περήφανος νιώθω όταν έχω τέτοιους φίλους..!! Για ακόμα μία φορά απέδειξες το μεγαλείο της ψυχής σου..!”

Ο Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος (39 χρ., 1.90) ήρθε για πρώτη φορά στον Κεραυνό το 2015, αποχώρησε το 2019 για να επιστρέψει και πάλι πέρυσι στην ομάδα, ενώ ενδιάμεσα, αγωνίστηκε και με μία ακόμη ομάδα της Αιγιάλειας, τον Ήφαιστο/Αχιλλέα στη Γ΄ Εθνική.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr