background img
banner
banner

Θεόδωρος Μαρουλάς και Αντώνης Φιλίππου δύο ακόμα μεταγραφές για τον Α.Ο. Αιγιαλέων

ΣΤΟΥΣ 14 ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ

O A.O. Αιγιαλέων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με δύο ακόμη παίκτες ανεβάζοντας τον αριθμό του ρόστερ στους 14, μαζί με τον νέο Βραζιλιάνο που έχει κλείσει και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωσή του.

Η αιγιώτικη ομάδα απέκτησε τον Αντώνη Φιλίππου ενώ επέστρεψε και ο Θοδωρής Μαρουλάς, ο οποίος αγωνίστηκε και πρόπερσι στο σύλλογο. Ο πολύπειρος διαγώνιος Αντώνης Φιλίππου, με πολυετή θητεία ως αρχηγός της Ολυμπιάδας Πατρών, θα ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθεια που θα γίνει στο πρωτάθλημα της Pre League.

Ο Μαρουλάς που αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού εντάσσεται ξανά στο δυναμικό της αντρικής ομάδας μετά το πέρασμα του από Ολυμπιάδα και Ερμή Πατρών.

Ο νέος Βραζιλιάνος, μαζί με τον συμπατριώτη του Λους Σοάρες, τους νεοαποκτηθέντες Κουτσοδήμα, Ντόντη, Φιλίππου, Μαρουλά και τους Βασιλάκο, Λιβαθηνό, Σαλαβασίδη, Δακαλόπουλο, Πατρινό, Γεωργάτο, Καραγεώργο και Μούρτζη που παρέμειναν από πέρυσι αποτελούν το ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Σπουδαία μεταγραφή ο Αργεντινός Αλαμίνο

Σημαντική προσθήκη με τον Αργεντινό Juan Alamino (φωτο) για την Καλαμάτα ΄80 που στοχεύει στην άμεση επιστροφή της στη Volley League.

Ο Αργεντίνος αθλητής αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 197cm. Γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες στις 4 Ιουνιου 1999 και έκανε τα πρώτα του βολεϊκά βήματα παίζοντας για λογαριασμό της Obras San Juan Voley.

Τη τελευταία σεζόν 2023-2024 βρέθηκε στην Mutual Policial Formosa με την οποία κατέκτησε το Super Cup Αργεντινής, και ήταν φιναλίστ στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της χώρας. Ακόμα με την ομάδα του κατετάγησαν 5οι στο Copa Sudamericana.

Ο ίδιος την περσινή σαιζόν ανεδείχθη δεύτερος καλύτερος ακραίος του πρωταθλήματος Αργεντινής και ήταν στην καλύτερ 6αδα του πρωταθλήματος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr