background img
banner
banner

«Καμπάνες» συνολικού ύψους 10.000 ευρώ

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΔΡΟΛΗΨΙΕΣ – ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ

Το… είπαν και το έκαναν στη ΔΕΥΑ Αιγιαλείας που προσπαθούν να προστατεύσουν τη Δημοτική Επιχείρηση αλλά και τους συνεπείς πολίτες, από όσους… κλέβουν νερό. Κι όπως φαίνεται από τους ελέγχους που διενεργούνται, αυτοί είναι πολλοί… Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι στιγμής τα πρόστιμα αγγίζουν συνολικά τα 10.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνεδρίασή του, το Δ.Σ. της Επιχείρησης αποφάσισε αύξηση των προστίμων ούτως ώστε να πατάξει τα φαινόμενα αυθαίρετης διαχείρισης.

Από τη ΔΕΥΑΑ δόθηκε στη δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση, στην οποία δίνονται στοιχεία, όσον αφορά τη μέχρι στιγμής επιβολή προστίμων.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται, ΄΄στο πλαίσιο αντιμετώπισης παραβάσεων που πλήττουν την επάρκεια του ύδατος και για την διαφύλαξη της ύδρευσης και της διασφάλισης παροχής πόσιμου νερού, ως αγαθού υψίστης ζωτικής σημασίας, ιδιαίτερα κατά την θερινή περίοδο που διανύουμε, όπου σημειώνονται ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες, ενημερώνουμε ότι η ΔΕΥΑ Αιγιαλείας, σε έκτακτο έλεγχο που πραγματοποίησε το τελευταίο δεκαήμερο, εντόπισε παράνομες υδροληψίες από καταναλωτές και επιβλήθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα (παράνομη χρήση υδρευτικού νερού για άρδευση, παράνομη χρήση αρδευτικού δικτύου σε περίοδο απαγόρευσης λόγω ανεπάρκειας ύδατος, αποσφράγιση κλειστών παροχών, παράνομη σύνδεση στο δίκτυο κ.ά.) συνολικού ποσού 10.000€΄΄.

΄΄Με τον τρόπο αυτό προσπαθούμε να σταματήσουμε την παράνομη υδροληψία που επηρεάζει άμεσα τους συνεπείς καταναλωτές και καθιστά δύσκολη την καθημερινότητά τους. Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι θα συνεχίσουμε εντατικά την προσπάθεια, αυξάνοντας τα συνεργεία ελέγχου, διότι στόχος μας είναι να εξαλείψουμε το φαινόμενο της παράνομης κατανάλωσης΄΄, καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr