background img
banner
banner

Κοντά σε νέα τεχνική ηγεσία ο Παναιγιάλειος

Η αρνητική στάση του Μίλτου Γκόφα τις τελευταίες μέρες για να συνεργαστεί με τον Παναιγιάλειο, οδηγεί την διοίκηση σε αναζήτηση προπονητή, που λογικά θα πρέπει να ταιριάζει στο πλάνο και τις απόψεις της. Ακούγονται κάποια ονόματα υποψήφια για τον μελανόλευκο πάγκο, όπως και αυτό του 58χρονου Γιώργου Τυριακίδη που την περασμένη σεζόν ήταν στην τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Καρδίτσας. Εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, διαθέτει καλές συστάσεις με το προηγούμενο έργο του όπως σε Αετό Σκύδρας και Αλμωπό Αριδαίας, ίσως να αποδειχτεί τελικά αυτός ο εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου.

Επεκτείνεται η καθυστέρηση στις εξελίξεις

Περνά ο καιρός. Άλλη μια μέρα χωρίς σκοπό στον Παναιγιάλειο, την ίδια ώρα που ο Κυανούς Αστήρ Βάρης έχει ανακοινώσει επτά φιλικά που θα δώσει, αρχίζοντας από τις 3 Αυγούστου με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Στο σωματείο της Βάρης έγιναν όλα γρήγορα. Οι ανανεώσεις, οι μεταγραφές, η τεχνική ηγεσία, η προετοιμασία και τα φιλικά.
Λίγες είναι οι ομάδες που έχουν εξελιχθεί χρονικά σε ένα παρόμοιο επίπεδο, με τον Παναιγιάλειο να ανήκει στις χειρότερες περιπτώσεις σε ότι αφορά την αγωνιστική του κινητοποίηση


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr