background img
banner
banner

Κοντέινερ θα λειτουργήσει ως τουαλέτα για τη λαϊκή αγορά

ΕΓΙΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ… ΕΠΕΣΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ

Απαντήσεις αναφορικά με τα όσα κατήγγειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Γούτος για παραεμπόριο στη λαϊκή αγορά, έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Μάλιστα, έκανε γνωστό ότι δεν ισχύουν τα καταγγελλόμενα, ότι διενεργούνται έλεγχοι μετά… προστίμων στους παράνομους και πως υπάρχει πρόβλεψη για λειτουργία τουαλέτας για τις ανάγκες των ανθρώπων της λαϊκής.

Ο Βοηθός Δημάρχου-Εντεταλμένος Σύμβουλος-σε θέματα «Τουρισμού – Κυκλοφοριακής Λειτουργίας – Λαϊκών Αγορών κ.λπ.», επισήμανε: ΄΄Θα ήθελα να διαβεβαιώσω κάθε δημότη, ότι εγώ προσωπικά μαζί με τον πρόεδρο της κοινότητας Αιγίου κ. Ραμπαβίλα, έχουμε πραγματοποιήσει επί δύο συνεχόμενα Σάββατα ελέγχους ώστε να διαπιστώσουμε τις συνθήκες λειτουργίας της υπαίθριας αγοράς, να δούμε από κοντά το τι αντιμετωπίζουν οι έμποροι αλλά και ποιες είναι οι συνθήκες λειτουργίας σε όλο της το φάσμα. Το παραεμπόριο υπάρχει και δυστυχώς πάντα υπήρχε. Έχουμε “μοιράσει” πρόστιμα κατά το πρόσφατο παρελθόν και να ξέρετε ότι είναι «τσουχτερά», δράση που τελέστηκε παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και των υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας΄΄.

Ψάχνουν το σημείο που θα εγκαταστήσουν το κοντέινερ

΄΄Έχουμε καταφέρει και έχουμε βρει ειδικό κοντέινερ το οποίο μπορούμε να διαμορφώσουμε κατά τέτοιον τρόπο ώστε με άνεση να χρησιμοποιηθεί ως wc στο σημείο της υπαίθριας αγοράς. Δεν πρόκειται για χημική τουαλέτα, είναι ένα ειδικού τύπου κουβούκλιο και αυτό το διάστημα βρισκόμαστε στη διαδικασία εύρεσης της σωστής τοποθέτησής του, αφού ελέγχεται κάθε χώρος ως ιδανικός, δηλαδή το σημείο που θα μπορούσε να τοποθετηθεί ώστε να εξυπηρετεί΄΄, είπε ακόμη ο κ. Αγγελόπουλος, ξεκαθαρίζοντας ότι το ειδικό κοντέινερ που προορίζεται για τουαλέτα έχει ήδη βρεθεί.

Επισήμανε ακόμη τα εξής: ΄΄Πρέπει να υπάρχει αρκετός οργανικός χώρος ώστε να μην εμποδίζει ούτε την στάση του λεωφορείου, ούτε την διέλευση των οχημάτων αλλά πρωτίστως, την κυκλοφορία των πεζών και των καταναλωτών΄΄.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Αγγελόπουλος, όσον αφορά για τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν πρόσφατα σε μη σύννομους που δραστηριοποιήθηκαν στην λαϊκή αγορά ανέφερε ότι η διαδικασία έγινε παρουσία των αστυνομικών οργάνων και ότι οι παράνομοι έμποροι που δεν έχουν ειδική άδεια εργασίας, δεν δείχνουν να συμμορφώνονται και η τακτική τους δεν… αλλάζει εύκολα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr