background img
banner
banner

Μία αξέχαστη μουσικοθεατρική παράσταση με αγάπη για το ΕΚΑΜΕ

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΤΟ «Γ. ΠΑΠΠΑΣ»

Η μουσικοθεατρική παράσταση εποχής με θέμα τη σχέση των δύο φύλων και την αιώνια διαμάχη τους για την… εν οίκω εξουσία, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στο υπαίθριο θέατρο «Γεώργιος Παππάς», την Τετάρτη 24 Ιουλίου. Ακούστηκαν ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια από τη μικτή χορωδία Αιγιαλείας και πιο συγκεκριμένα, από τις Χορωδία Ενηλίκων Διακοπτού, χορωδία ΚΑΠΗ Αιγίου, Λαϊκή χορωδία Αιγιαλείας και χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Αίολος» Βαλι Τις τόσες εξαίρετες φωνές διεύθυνε η υπέροχη μαέστρος και χρόνια φίλη του Ε.Κ.Α.ΜΕ. Μπέσσυ Νάσση η οποία είχε αναλάβει και τον εν γένει συντονισμό της εκδήλωσης. Συνόδευαν οι μουσικοί Βαγγέλης Καρατζάς (μπουζούκι – φωνή), ο Παναγιώτης Στούρας (ακορντεόν) και Λέανδρος Τούμπας (κιθάρα).

Όλη αυτή η μουσικοθεατρική παράσταση δεν θα μπορούσε να παρουσιαστεί χωρίς σενάριο που το ανέλαβε η Αργυρώ Μαργαρίτη, δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιους χορωδούς να αναδείξουν επίσης και το έμφυτο υποκριτικό τους ταλέντο. Σκηνοθέτες ήταν ο Δημήτρης Γιαννόπουλος και οι Άννα Γουρζή και Μαρία Ντούρου-Σόλμπαχ και σολίστες τραγουδιστές ο Χαράλαμπος Φιλιππόπουλος, η Ελευθερία Βλάσση και ο Γιάννης Καραμάνος. Τέλος στην παρουσίαση ήταν η εκπληκτική Μαίρη Ζαχαράκη η οποία παρακινούσε με τον πιο γλυκό τρόπο τους παρευρισκόμενους να ενισχύσουν το Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Με όλους αυτούς τους συντελεστές και διοργανωτές ήταν δεδομένη η τεράστια επιτυχία και το συνεχόμενο χειροκρότημα για το υπέροχο θέαμα. Κατάμεστο θέατρο με χορούς, γέλια και πολύ κέφι ήταν αυτά που πρωταγωνίστησαν. Ο κόσμος διασκέδασε, τραγούδησε, χόρεψε και αποχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι ευχαριστίες του Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Α.ΜΕ. Αιγίου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες και τους συντελεστές που κατάφεραν να παρουσιάσουν αυτή τη ιδιαίτερη μουσικοθεατρική παράσταση και όλον τον κόσμο που προαιρετικά θέλησε να συνεισφέρει οικονομικά στο χώρο ενισχύοντας το ταμείο του Συλλόγου με 1.215,20€. Καθώς επίσης και τον Δήμο Αιγιαλείας που αγκάλιασε και στήριξε την πρωτοβουλία τόσων ανθρώπων. Εύχεται σε όλους υγεία, να προσφέρουν απλόχερα αγάπη και στήριξη στα άτομα που το έχουν ανάγκη και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr