background img
banner
banner

Μία…«πυριτιδαποθήκη» στο χωριό Τράπεζα

«ΡΑΠΙΣΜΑ» ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Την κατάσταση που επικρατεί στην κοινότητά της με την παράνομη εναπόθεση κλαδοδεμάτων και ογκωδών αντικειμένων σε κοινόχρηστους χώρους, «καυτηριάζει» η πρόεδρος της Τράπεζας Ξανθή Παπακανέλλου. Την ίδια στιγμή όμως… βάζει τη θέση τους κι αυτούς που επιρρίπτουν ευθύνες στον δήμο και μάλιστα για καταστάσεις που τα ογκώδη παραμένουν στον δρόμο αφού οι υπεύθυνοι έχουν ειδοποιήσει και τα συνεργεία του δήμου καταφθάνουν…

Η κ. Παπακανέλλου δημοσιοποίησε φωτογραφίες με ξερά κλαδιά, συμπεραίνοντας πως οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης, προφανώς λησμόνησαν ότι πέρυσι τέτοια εποχή το χωριό κινδύνευσε να γίνει παρανάλωμα. Ειδικότερα, τονίζει: ΄΄Βλέπετε μια “χωματερή” με ξερά κλαδιά (πυριτιδαποθήκη) και κάθε είδους σαβούρα και σκουπιδαριό που κάποιοι ελεεινοί “νοικοκυραίοι” έχουν δημιουργήσει μέσα στο χωριό και έξω από τα σπίτια τους, αρκεί να μην είναι μέσα από την περίφραξή τους, αγνοώντας ότι πέρυσι τέτοιες μέρες εκκενώθηκε το χωριό γιατί καιγόμαστε!!!
Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί που έχουν παιδεία και συνεννοούνται πριν κάνουν κάτι. Τους ευχαριστώ!΄΄.

Όσο για την παραλία που για δέκα μέρες υπήρχαν πολλά ξερά κλαδιά σε ένα σημείο στα χαλίκια, αναφέρει πως της τηλεφώνησε πολύς κόσμος για να παραπονεθεί τάχα για την ανεπάρκεια του Δήμου να μαζέψει τα κλαδιά εκείνα. ΄΄Σας ενημερώνω υπεύθυνα, ότι εναποτέθηκαν εκεί με πρωτοβουλία ιδιώτη ο οποίος συνεννοήθηκε με τον Δήμο να τα πάρει και τα έχει ήδη πάρει. Μόνο που η κάθε “κουτσή Μαρία” που κατά καιρούς έχει γεμίσει τα λαγκάδια της περιοχής με την σαβούρα της, δεν ενοχλήθηκε ποτέ για τις παραπάνω εικόνες και ποιεί την νήσσαν για οτιδήποτε άλλο, ψάχνοντας αφορμή να τα βάζει συνεχώς με τον Δήμο΄΄, σημειώνει και προσθέτει: ΄΄Ο Δήμος δεν είναι υποχρεωμένος να τρέχει όποτε του σφυρίζετε να κάνει τον φιλανθρωπικό ίδρυμα στις δικές σας απαιτήσεις!!!Αν θέλετε καθαριότητα (που για κάποιους αμφιβάλλω αν ξέρετε στην ουσία ποια είναι αυτή) φροντίστε πρώτα εσείς για αυτό!!!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr