background img
banner
banner

Μαύρη Παρασκευή για την Γ΄ Εθνική

ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Αυτή η Γ΄ Εθνική αποτελεί εφιάλτη για τις διοικήσεις. Είναι μια κατηγορία …πεινασμένη για να τρώει χρήματα, αλλά και τα …παιδιά της, αφού στην Γ΄ Εθνική ο παίζων …χάνει.
Συνολικά καταμετρήθηκαν 62 σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή, όταν οι τέσσερις όμιλοι χωράνε από 18 ομάδες και βγάζουν σύνολο 72 σωματείων.

Η διάρκεια σε τρώει. Αυτό το έχουν νοιώσει βαθιά στην ψυχή τους και στην …τσέπη τους οι παράγοντες που πονάνε την περιοχή τους, που αγαπούν το ποδόσφαιρο, που θέλουν να δουν προκοπή.
Στο τέλος αποχωρούν αηδιασμένοι, απογοητευμένοι και πολλοί από αυτούς έχουν μαζέψει τόσες πολλές πικρές εμπειρίες, που στο τέλος αποφεύγουν να πάνε και στα γήπεδα να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο.

Και μην το «δέσουμε» ότι τα σωματεία που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα δώσουν και το παρόν στο νέο πρωτάθλημα στα μέσα Σεπτέμβρη.
Θα έχουμε και από εκεί απώλειες, αφού κάποιες διοικήσεις έδωσαν τα 500 ευρώ δηλώνοντας συμμετοχή στα σωματεία τους, ελπίζοντας ότι στο άμεσο μέλλον κάποιος θα ευαισθητοποιηθεί, κάπου θα βρεθεί ένα …παράθυρο ελπίδας.

Ο λόγος για τον Αιολικό Μυτιλήνης, την Προοδευτική, τον Παναρκαδικό.
Στην επίσημη λίστα της ΕΠΟ θα δούμε σήμερα λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα των δηλώσεων συμμετοχής.

Τα σωματεία που αποφάσισαν να μην κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα

Εκτός από τις ομάδες Β΄ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, για τις οποίες γνωρίζαμε ότι δεν θέλουν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, στη νέα αγωνιστική περίοδο δεν θα δούμε επίσης: Τον Ιάλυσο Ρόδου, τον Παναγρινιακό, την ΑΕ Κιλελέρ, τον ΑΟ Υπάτου, τον Αλμυρό Κρήτης, τη Νίκη Νέας Ευκαρπίας…

Πως θα καλυφθούν τα κενά στην Γ΄ Εθνική

Ούτε να το σκέφτονται σωματεία που έχασαν την κατηγορία και υποβιβάστηκαν από την Γ΄ Εθνική, θα κληθούν να αναπληρώσουν θέσεις που …χηρεύουν.

Αυτό θα γίνει από το ειδικό πρωτάθλημα που είχε πραγματοποιηθεί σε οκτώ ομίλους από τις Ενώσεις όλης της χώρας.

Οι καλύτερες ομάδες που κατέλαβαν την 4η θέση στους ομίλους τους έχουν τον πρώτο λόγο, αφού οι τρεις πρώτες ομάδες προβιβάζονταν.
Σε περίπτωση άρνηση πάμε στην αμέσως επόμενη επιλαχούσα κ.ο.κ.

Από τον όμιλο που αγωνιζόταν και ο Ατρόμητος Π., την 4η θέση είχε καταλάβει ο Παλληξουριακός.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr